Mocanu si Andra, cearta in culise! "Nu tii la imaginea ta! E problema ta!" Iata ce anume i-a reprosat Mocanu iubitei sale! Risca cei doi sa se desparta?

Autor: D.I.
Actualizat: 19 nov 2020, 12:35

Mocanu si Andra s-au cunoscut in casa "Puterea dragostei" si s-au indragostit iremediabil.

Desi a fost atat in primul sezon "Puterea dragostei", cat si in cel de-al doilea, unul dintre cei mai ravniti baieti din "casa iubirii", Bogdan Mocanu nu este usor de cucerit. Se pare ca, totusi, Andra, una dintre fetele intrate recent in emisiune, a reusit sa ii fure inima. 
Dupa ce a dus o ''batalie'' cu Jador pentru inima Andrei, Bogdan Mocanu a reusit sa o cucereasca. 


Desi pareau un cuplu din ce in ce mai puternic, intre Mocanu si Andra s-au ivit deja primele certuri. De curand, cei doi indragostiti au purtat o discutie aprinsa in culise, unde si-au reprosat diverse lucruri.

Citeste si: Mama Roxanei, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie uluitoare! Iata cat de tanara este si cat de bine ii vine rochia sexy, in stilul fiicei sale!

Citeste si: Madalin, fostul concurent de la "Puterea dragostei", alaturi iubita sa, la nunta! Iata cum au fost surprinsi ce doi indragostiti!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Pe de o parte, Andra i-a reprosat iubitului sau ca a vorbit cu Ligi in casa "Puterea dragostei", in ciuda faptului ca cele doua s-au certat de curand. Iar pe de alta parte, Mocanu i-a reprosat Andrei faptul ca nu tine deloc la imaginea ei. Revoltat si gelos, acesta i-a dat de inteles iubitei sale ca nu este de acord cu tinutele extrem de sexy purtate de ea in timpul filmarilor, deoarece atrage atentia tuturor baietilor din casa.
Iata cum a decurs discutia celor doi, in culise: