Momente de suspans pentru cele trei cupluri aflate in cursa pentru marea finala si pentru premiul de 1500 de euro! Iata ce proba inedita au avut de trecut si care a fost desemnat "cuplul favorit"!

Autor: D.I.

Cele trei cupluri au asteptat rezultatele voturilor primite, cu sufletul la gura.

Cele trei cupluri: Simina si Alex Zanoaga, Mary si Beni, Roxana si Iancu, inscrise in cursa pentru premiul de 1500 de euro si pentru a intra direct in marea finala au asteptat cu emotii verdictul.
Insa pana sa le comunice rezultatul, Andreea Mantea i-a supus pe cei sase concurenti unei probe de senzatie. Acestia au fost nevoiti sa se sarute in vazul tuturor pentru a demonstra astfel ca formeaza un cuplu cu adevarat si ca au sentimente reciproce.

Cei care au executat proba conform cerintei au fost Simina si Alex pe de o parte si Mary si Beni pe de alta parte, in vreme ce Iancu si Roxana au decis sa nu se sarute la comanda, invocand faptul ca nu se pot saruta fals, deorece inca sunt certati.

Citeste si: Roxana si Bianca, fata in fata! Vor face pace sau vor continua razboiul? Iata care au fost consecintele ciocnirilor violente dintre cele doua rivale!

In cele din urma cei care au castigat titlul de "cuplul favorit" si premiul de 1500 de euro, dar si un loc in marea finala de saptamana viitoare au fost Simina si Alex Zanoaga.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea a facut anuntul mult asteptat! Iata cine sunt fata si baiatul desemnati "Favoritii saptamanii", care vor merge direct in marea finala "Puterea dragostei"!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.