Nefes lupta pentru custodia fiului ei! Afla ce se va intampla cu micutul Yigit in urma procesului, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.

Nefes trece prin momente dramatice si odata cu ea si Yigit, fiul ei.

Vedat continua sa-i faca viata un calvar lui Nefes, iar in fata instantei de judecata, problemele femeii se acutizeaza. Vedat vrea cu orice pret sa obtina custodia fiului sau, insa Nefes este mai indarjita ca oricand pentru a castiga aceasta lupta pentru fiul ei. Cu ajutorul lui Tahir, cu sprijinul si dragostea neconditionate oferite de acesta, Nefes mai are o speranta!

Prejudecatile locului in care traiesc Tahir si Nefes le complica teribil existenta.


“Vanduta” pe o geanta de bani lui Vedat, inca de cand era un copil, chiar de catre tatal ei, Nefes trebuie sa infrunte, inca o data, tragediile trecutului. 

Citeste si: Yigit, micutul baiatel din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", a fascinat publicul cu talentul si inteligenta sa! Iata cum a fost surprins Demir Birinci, alaturi de colegii sai, pe platourile de filmare!


Nefes trebuie sa-i dovedeasca lui Tahir ca ea nu este cununata relios cu Vedat, asa cum afirma sus si tare barbatul, in caz contrar, relatia tinerilor ar fi reprezentat un mare pacat. In familia lui Tahir se duc adevarate “razboaie” din cauza vorbelor spuse de Vedat insa cei doi tineri tin “capul sus”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atitudinea lui Tahir, poreclit “nebunul”, va soca intreaga lume iar problemele cu care se confrunta vor urma un curs neasteasteptat.

Citeste si: "Nefes Zorlu", numele protagonistei din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", o semnificatie aparte! Iata ce inseamna limba turca si de ce au ales scenaristii acest nume pentru eroina productiei!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.