Nimeni nu se aștepta la asta! Cum l-a trecut Jador pe Mocanu în telefon

Autor: A.I.

Jador și Mocanu au mai avut și dispute, dar au rămas la fel de buni prieteni chiar și după ce amândoi s-au luptat pentru aceeași tânără, Andra.

Jador a mărturisit că îl iubește pe Mocanu și că este o persoană foarte specială pentru el.

Cântărețul a dezvăluit și cum l-a trecut pe Mocanu în telefon.  ”Eu îl am scris în agenda ”mânzule”! De drag, fiindcă este um om special pentru mine”, a spus Jador, citat de wowbiz.ro

Jador l-a rugat pe Mocanu să-l ierte în cazul în care consideră că a greșit față de el. 

”Iartă-mă dacă ți-am greșit. Te iubesc, ești ca fratele meu și dacă ai nevoie de ceva vreodată, eu sunt același lângă tine. Nu ai rămas singur, sunt mereu lângă tine. Repet! Te iubesc și te respect”,  a spus Jador.

Jador și Mocanu, îndrăgostiți de aceeași femeie

Jador a dezvăluit că înainte de a fi cu prietenul său Mocanu, Andra a avut o întâlnire romantică cu el.

Și că s-au și sărutat. Numai că Jador a cedat atunci când prietenul lui, Mocanu, i-a spus că își dorește foarte tare să fie cu Andra.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu s-a văzut chiar totul la TV. Vreau să va spun că noi doi am trăit momente puternice. Am format un cuplu dincolo de casa Puterea dragostei. Mai mult, am avut parte și de o întâlnire interzisă la Istanbul, a fost ceva minunat, de care numai noi doi am știut. Sincer, a fost cea mai frumoasă seară în Turcia.. Mi-a plăcut enorm", a spus Jador.

Citeste si: Ligi de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! Concurenta nu are o dieta stricta! Iata cum a fost surprinsa intr-un fast food, mancand hamburger!

Citeste si: Ricardo a aruncat bomba despre Andra la "Puterea dragostei"! Iubita lui Mocanu, întreținută de un italian? "Am primit informații despre ea"

Citeste si: Ligi de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! Concurenta nu are o dieta stricta! Iata cum a fost surprinsa intr-un fast food, mancand hamburger!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.