Ricardo a aruncat bomba despre Andra la "Puterea dragostei"! Iubita lui Mocanu, întreținută de un italian? "Am primit informații despre ea"

Autor: A.I.
Actualizat: 22 nov 2020, 13:00

Ricardo a făcut afirmații-șoc despre Andra chiar la întoarcerea lui în casa "Puterea dragostei". El a susținut că a primit informații că Andra ar fi fost întreținută de un italian.

"Eu și cu ea am vorbit și i-am spus că am primit niște informații de la cineva. Pot să fie adevărate, pot să nu fie.

Când am văzut-o la emisiune, mi-am adus aminte de ea de acum doi ani. Repet ce mi-a zis acea persoană. Nu am văzut-o, acea persoană mi-a arătat poze cu ea.

Aveam chef de distracție cu fetele și am cerut unor prieteni niște fete.

Atunci am primit mai multe informații despre ea. 

Mama ei ar fi lucrat cameristă la hotel. Mi-a zis că mama ei era cameristă în Italia și că ea a început atunci. Că ea a fost luată atunci de un italian și întreținută", a spus Ricardo la "Puterea dragostei".

Andra a negat vehement. "Never, tăiat", a reacționat Andra.

 

Mocanu și Andra s-au despărțit și s-au împăcat

Mocanu a anunțat despărțirea de Andra  după ce aceasta a dansat cu Andy și None, însă la scurt timp cei doi s-au  împăcat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi au făcut anunțul împăcării împreună, într-un clip care a apărut pe YouTube.

"Uite, mami, cu cine sunt", i-a transmis Andra mamei sale. "Dacă mai vrei să vorbim de certuri, de despărțiri sună-l pe el (n.r.- pe Bogdan)", i-a mai spus Andra mamei sale.

"Vă sun eu, doamna Felicia", a spus Mocanu.

"Nu ne-am împăcat, că nu ne-am despărțit"

Andra a spus că nu s-au despărțit de fapt, ci că Bogdan Mocanu a făcut anunțul despărțirii la impuls.

"Nu ne-am împăcat, că nu ne-am despărțit. Voiam să mai apară articole despre noi, ne simțeam nebăgați în seamă", a spus Andra.

"Tu te-ai despărțit de mine, erai nervos. Știți care e prostia lui Bogdan? Că ia decizii atunci când e nervos și e inconștient.

După aia vine și îmi spune "Îmi pare rău, n-am vrut să fac chestia asta, e greșeala vieții mele, dar de fapt el e fiert, fiert după mine", a mai spus Andra.

"Mai taie din ele, Gucci", a reacționat Mocanu.

Citeste si: Scene halucinante la "Puterea dragostei"! Casa a fost devastată după ce băieții și fetele s-au atacat cu extinctorul! Imagini incredibile

Citeste si: Ligi de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! Concurenta nu are o dieta stricta! Iata cum a fost surprinsa intr-un fast food, mancand hamburger!

Citeste si: Putini credeau ca Mariana ascunde asta pe sub haine! Imaginea care a scapat pe internet: Jador o sa-si schimbe parerea despre ea

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.