Nimeni nu stie: Fuego a fost la un pas de nunta, dar ceva groaznic s-a intamplat cu iubita artistului! Suferinta a fost cumplita

Autor: L.S.
Actualizat: 25 nov 2020, 16:50

Fuego este unul dintre cei mai mari artişti din România, iar viaţa sa profesională a fost mereu în atenţia publicului. Ceea ce nu prea ştiu oamenii sunt, însă, detalii din viaţa sa personală, pe care artistul a încercat să o ţină cât de mult ascunsă.

Astăzi, Fuego este un om fericit, plin de viaţă şi împlinit. Dragostea publicului îl ţine mereu ocupat şi plin de dorinţă să dea doar ce este mai bun din el. Nu s-a temut niciodată să vorbească despre planurile şi proiectele sale profesionale, alegând, totuşi, ca viaţa personală să rămână undeva în spate.

Cei care îi ştiu povestea îl înţeleg, asta pentru că Fuego a trecut prin clipe extrem de grele, în urmă cu mai mulţi ani.

Fuego a fost la un pas de nuntă, însă, din păcate, relaţia lui s-a încheiat, potrivit spynews.ro

Fuego a avut o iubita si au fost la un pas de nunta

Fuego a avut o relaţie foarte frumoasă şi solidă cu o tânără pe nume Ana. Cei doi se iubeau şi se vedeau împreună pentru tot restul vieţii, astfel că se gândeau şi la nuntă.

Şi nu doar la nuntă, ci voiau să devină chiar şi părinţi. Ana a şi fost, de altfel, însărcinată de două ori, dar din păcate a pierdut ambele sarcini. Iubita lui Fuego a făcut chiar şi tratament la vremea respectivă, totul pentru a-i îndeplini dorinţa cea mare iubitului ei.

Citeste si: Fuego a slăbit 20 de kilograme în 2 luni. Cum arată acum îndrăgitul cântăreţ?

Citeste si: FUEGO, adevar sau provocare! Artistul a iesit din zona lui de confort si a acceptat cea mai inedita provocare! Iata ce raspunsuri haioase a oferit acesta

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, spunea Fuego la vremea respectivă. 

citeste mai mult pe spynews.ro

Citeste si: Fuego, cu inima frântă de durere: "A murit, din păcate"

Citeste si: Fuego, mesaj pentru prietena lui: "Mi-ai fost aproape in momente grele, m-ai ajutat..."

Citeste si: Fuego a vorbit despre stilul lui vestimentar! Iata ce marturisiri a facut cantaretul despre importanta hainelor in cariera si la ce trucuri recurge pentru a fi mereu elegant pe scena

 

 

 

Taguri: