Noi dezvaluiri in cazul mortii lui Razvan Ciobanu! Anuntul facut de Laura Vicol, avocata designer-ului: ce s-a descoperit

Autor: B.M.

La doua luni de la moartea lui Razvan Ciobanu apar noi dezvaluiri in acest caz.

Laura Vicol, avocata familiei regretatului designer, a facut o serie de dezvaluiri din ancheta care urmeaza sa stabileasca cine este vinovat pentru moartea lui Razvan Ciobanu.

Laura Vicol a tinut sa sublinieze ca au aparut elemente noi care explica multe lucruri.

"Incep sa se lege lucruri. Asa cum am banuit de la bun inceput, adevarul iese la ieveala. Indiferent cat vrei sa ascunzi niste lucruri, ele tot se afla.

Ies la iveala lucruri noi care se leaga. Asa se face ancheta. Greu, dar se face", a spuns Laura Vicol.

Avocata familiei Ciobanu a spus ca rezultatul probelor toxicologice prezentate in presa nu este real.

"Au fost vehiculate in presa informatii rostogolite cum ca s-ar fi gasit cinci substante la teste… dar nu. Se lucreaza putin mai greu, la cat de distrus a fost corpul lui Razvan, probele prelevate sunt mai grele".

In plus, Laura Vicol a declarat ca nu poate dezvalui oficial ora mortii lui Razvan Ciobanu: "Ar periclita grav ancheta daca v-as spune ora mortii. Nu pot sa va spun nimic pana nu se inchide ancheta".

Laura Vicol nu a exclus nici posibilitatea ca accidentul lui Razvan Ciobanu sa fi fost provocat.

"Daca a fost un accident, o sa-l las sa se duca linisit, daca nu, cei care l-au provocat trebuie sa plateasca", a declarat Laura Vicol.

Citeste si: Lovitura de TEATRU in ancheta mortii lui Razvan Ciobanu. MARTORUL-CHEIE, audiat cu MANDAT

Citeste si: Răzvan Ciobanu avea un secret sumbru. "Se târa pe picioare"

Citeste si: Ce s-a intamplat cu adevarat in cursa mortii lui Razvan Ciobanu? Calculatorul de bord al mașinii e în SUA. ”Cutia neagră” va spune tot

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata! Un chelner a dezvaluit ce i-a spus designer-ul la ureche

Designer-ul a fost filmat de camerele unui local in ultimele lui ore de viata, iar un chelner a dezvaluit discutia ciudata pe care a purtat-o cu creatorul de moda la momentul respectiv.

"A venit pe terasa unde lucrez eu. In jurul orei 5 dupa-amiaza, duminica.

A stat pe terasa undeva intre o ora jumate, doua. A mai fost cu doua fete si doi baieti. E prima data cand l-am vazut pe terasa la noi.
"A baut o apa plata si stiu ca isi comandase un suflaki la colegul meu. Cand a venit se plimba prin restaurant si a venit asa putin dezorientat la mine intrebandu-ma daca am ceva cu el, vreau sa-l bat sau ce am cu el.

"Eu imi faceam treaba cu colegii mei, le aratam sa marcheze niste produse pe calculator. Se plimba prin restaurant si deodata a venit la mine, s-a blocat, se uita la mine, de fapt se uita prin mine si gesticula si ma intreba de ce vreau, ce mi-a facut el de vreau sa-l bat.

"S-a mai invartit putin, dupa aia a venit iar la mine sa-mi zica ceva, nu am mai zis nimic dupa aceea. Voia sa zica dar nu a mai zis nimic. Doar gesticula.

"Dupa aceea s-a dus iar, s-a dus spre, de fapt a vrut sa iasa din restaurant si a gresit iesirea si a ajuns cu capul in geam. Cred ca nu a vazut geamul ca eu am geamuri de sticla. Dupa aceea s-a plimbat putin pe la noi, iar a intrat, iar s-a plimbat si la un moment dat s-a asezat la masa a luat scaunul si la fel", a declarat chelnerul.

Citeste si: Anchetatorii au găsit probe în telefonul lui Răzvan Ciobanu. Misterul morții, aproape de elucidare

Citeste si: Avocata lui Razvan Ciobanu a facut dezvaluirea: ce se afla de fapt pe hardurile gasite in casa lui

Citeste si: Răzvan Ciobanu, accident sau sinucidere? Dezvaluiri incredibile: „Spunea că nu mai poate trăi cu datorii şi fără dragoste“

Alerta de canicula in toata tara! Mare atentie: pana la cat va urca mercurul in termometre

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.