Avocata lui Razvan Ciobanu a facut dezvaluirea: ce se afla de fapt pe hardurile gasite in casa lui

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 sep 2020, 03:10

Razvan Ciobanu s-a stins fulgerator de Paste in urma unui accident de masina.

Potrivit ultimelor informatii din ancheta, accidentul s-ar fi produs in data de 28 aprilie, intre orele 20:00 si 22:30, iar trupul lui a fost gasit abia a doua zi de un fermier care trecea prin zona.

Pe fondul vitezei excesive, celebrul creator de moda a pierdut controlul autoturismului in care se afla, a parasit carosabilul intr-o curba si s-a izbit in mai multi copaci.

Mara Banica si alti jurnalisti au insinuat imediat dupa moartea lui Razvan Ciobanu ca acesta ar fi fost omorât pentru ca detinea informatii compromitatoare despre mai multe personalitati din România.

Este vorba despre o serie de inregistrari cu politicieni sau vedete de rang inalt care consumau droguri, inregistrari stocate pe mai multe hard disk-uri.

Laura Vicol, avocata lui Razvan Ciobanu, a marturisit ca toate aceste informatii sunt complet false.

"Hardurile si un laptop au fost gasite de mama lui Razvan Ciobanu si acum sunt la mine. Hardurile contin schite, prezentari de moda.

Nu este nimic adevarat din speculatiile care s-au facut", a declarat avocata.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: ULTIMA ORA: Socul zilei in Romania in cazul lui Razvan Ciobanu! Au fost adusi acum la POLITIE

Citeste si: Ultimele mesaje trimise de Razvan Ciobanu inainte de moarte! Ce i-a scris pe WhatsApp unui prieten

Citeste si: Razvan Ciobanu nu a murit in a doua zi de Paste! Descoperirea facuta de anchetatori: cand s-a produs de fapt accidentul

 

Taguri: