Razvan Ciobanu nu a murit in a doua zi de Paste! Descoperirea facuta de anchetatori: cand s-a produs de fapt accidentul

Autor: Bogdan Mihai

Razvan Ciobanu a murit violent in urma cu aproximativ doua saptamani dupa ce a suferit un grav accident.

Pe fondul vitezei excesive, celebrul creator de moda a pierdut controlul autoturismului in care se afla, a parasit carosabilul intr-o curba si s-a izbit in mai multi copaci.

Accidentul s-a petrecut in zona localitatii Sacele din judetul Constanta. Trupul neinsufletit a fost gasit la ora 07:15 de un fermier care trecea prin zona.

Acum, la doua saptamani de la moartea lui Razvan Ciobanu, apar noi detalii despre accident.

Potrivit expertilor care ancheteaza cazul, accidentul in care a murit Razvan Ciobanu nu s-a produs la ora 04:00, asa cum s-a vehiculat pana acum.

Ora la care ar fi murit designer-ul ar fi fost intre 20:00 si 22:30, in data de 28 aprilie, el fiind gasit abia a doua zi.

Se pare ca anchetatorii au ajuns la aceasta concluzie dupa ce au verificat telefonul mobil al lui Razvan Ciobanu, dar si releele retelelor de telefonie din zona.

Citeste si: Ce s-a descoperit in telefonul lui Razvan Ciobanu la doua saptamani de la moartea lui: "S-a gasit un mesaj in telefonul lui. Scria ca vrea..."

Citeste si: Au aparut imagini video din locul in care s-a produs accidentul lui Razvan Ciobanu! Ce se vede pe camere la ora 04:10, cu cateva minute inainte de tragedie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce s-a descoperit la necropsie in organismul lui Razvan Ciobanu

Necropsia lui Razvan Ciobanu a fost finalizata, iar medicii legisti au descoperit prezenta drogurilor in organismul lui Razvan Ciobanu.

Mai exact, se pare ca designer-ul consumase cocaina inainte de a se urca la volanul masinii in care si-a gasit sfarsitul

"E vorba de un sistem de analizare a drogurilor care poate detecta opt tipuri de substante interzise, printre care cocaina, heroina, ecstasy si canabis.
"Saliva victimei, prelevata cu o caseta etansa, care e introdusa apoi in sistemul de analiza, a evidentiat prezenta cocainei.

"Aparatul, care poate depista drogul in organism chiar si in 60 de secunde, are o precizie foarte mare, comparabila cu testele antidrog care se fac prin recoltare de sange", au explicat surse judiciare pentru Libertatea.ro.

Ce facea Razvan Ciobanu cu o saptamana inainte de a muri

Ultima postare a designer-ului pe contul lui de Facebook a fost in data de 21 aprilie, la ora 6 dimineata.

La acel moment Razvan Ciobanu isi informa prietenii despre turul de forta pe care l-a facut in noaptea respectiva, petrecand in mai multe cluburi pana dimineata:

"Hai ca in ritmul asta ajung și la #hanuldrumetului #😇 am început la #loft la #shade îmi trag sufletul și "om" mai vedea...", a scris Razvan Ciobanu pe contul lui de Facebook.

Citeste si: Ce s-a intamplat cu hainele si parfumurile scumpe ale lui Razvan Ciobanu? ''Nu mai erau''

Citeste si: Ce datorii enorme avea Razvan Ciobanu! Inca o lovitura pentru parintii indurerati

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.