Ultimele mesaje trimise de Razvan Ciobanu inainte de moarte! Ce i-a scris pe WhatsApp unui prieten

Autor: Bogdan Mihai

Razvan Ciobanu s-a stins fulgerator de Paste in urma unui accident de masina.

Potrivit ultimelor informatii din ancheta, accidentul s-ar fi produs in data de 28 aprilie, intre orele 20:00 si 22:30, iar trupul lui a fost gasit abia a doua zi de un fermier care trecea prin zona.

Pe fondul vitezei excesive, celebrul creator de moda a pierdut controlul autoturismului in care se afla, a parasit carosabilul intr-o curba si s-a izbit in mai multi copaci.

Acum, la aproximativ 2 saptamani de la moartea lui, au aparut ultimele mesaje trimise de designer inainte de teribilul sfarsit.

In noaptea de sambata spre duminica se pare ca el a petrecut ore bune la festivalul Sunwaves, insa nu i-a placut deloc atmosfera de la festival. La 9 dimineata el i-a trimis un mesaj pe WhatsApp unui bun prieten in care ii marturisea acest lucru:

"Este groaznic aici. Groaznic! La Sunwaves. Nu-ti imaginezi. Nici eu nu-mi imaginam. Intuiam, dar chiar asa… Niciodata. Tie ti-ar placea, insa", a scris Razvan Ciobanu.

Citeste si: Razvan Ciobanu nu a murit in a doua zi de Paste! Descoperirea facuta de anchetatori: cand s-a produs de fapt accidentul

Citeste si: Oana Sarbu era sa moara exact ca Razvan Ciobanu. Plecase suparata din Mamaia spre Bucuresti

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce s-a descoperit la necropsie in organismul lui Razvan Ciobanu

Necropsia lui Razvan Ciobanu a fost finalizata, iar medicii legisti au descoperit prezenta drogurilor in organismul lui Razvan Ciobanu.

Mai exact, se pare ca designer-ul consumase cocaina inainte de a se urca la volanul masinii in care si-a gasit sfarsitul

"E vorba de un sistem de analizare a drogurilor care poate detecta opt tipuri de substante interzise, printre care cocaina, heroina, ecstasy si canabis.


"Saliva victimei, prelevata cu o caseta etansa, care e introdusa apoi in sistemul de analiza, a evidentiat prezenta cocainei.

"Aparatul, care poate depista drogul in organism chiar si in 60 de secunde, are o precizie foarte mare, comparabila cu testele antidrog care se fac prin recoltare de sange", au explicat surse judiciare.

Citeste si: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! Ce avea Răzvan Ciobanu în mână în timpul accidentului: "Este imposibil asa ceva"

Citeste si: Ce datorii enorme avea Razvan Ciobanu! Inca o lovitura pentru parintii indurerati

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.