Nu te-ai fi gandit la asta! Ce MESERIE are Bobicioiu, fostul concurent ''Puterea dragostei''

Autor: O.P.
Actualizat: 17 iul 2022, 16:40
meserie bobicioiu

Alexandru Bobicioiu a fost unul dintre cei mai echilibrati concurenti de la "Puterea dragostei"

Desi a incercat sa isi caute iubirea in casa "Puterea dragostei", chiar si dupa esecul relatiei sale cu Bianca, Alexandru Bobicioiu nu a reusit sa isi indeplineasca acest vis inca.

Citeste si: Bobicioiu s-a dat singur de gol! Dovada ca este indragostit mort de Geta, sora fratilor Sterp

Desi fanii sai au sperat la acea vreme, pana in ultima clipa ca a reintrat in casa iubirii pentru a resuscita relatia cu Bianca, Alexandru a fost radical si a precizat inca de cand a revenit in casa fetelor ca s-a intors pentru

a mai cunoaste si alte fete, si nicidecum pentru cea care l-a dezamagit profund.

Citeste si: Bomba: Bobicioiu s-a cuplat cu Geta, sora fratilor Sterp?! Uite cum s-au pozat amandoi, fanii au luat foc: "Cand o iei de nevasta?"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Putina lume stie, insa, ce meserie are Alexandru Bobicioiu. Intr-o serie de intrebari si raspunsuri pe o retea de socializare, acesta a spus ca este contabil. Te-ai fi gadit la asta? 

Citeste si: Bobicioiu de la "Puterea Dragostei" a ajuns de urgenta la spital! Care este starea lui

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.