Nurgul Yesilcay ("Gulperi"), in rochie de mireasa! Si-a ales deja tinuta pentru nunta cu celebrul producator Necati Kocabay? Iata in ce ipostaze inedite a fost surprinsa celebra actrita, alaturi de surorile sale!

Author: D.I.
Actualizat: 29 nov 2020, 05:55
Foto(10)

Nurgul Yesilcay traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de producatorul Necati Kocabay, care i-a devenit de curand logodnic.

Nurgul Yesilcay este o femeie cu o viata demna de un roman. Actrita Nurgul Yesilcay, in varsta de 43 de ani, este una dintre cele mai de succes actrite din Turcia. Talentata actrita a stralucit in "Furtuna pe Bosfor", "Dragoste si Pedeapsa", "Kosem" si recent, in "Gulperi".
In anul 2004, Nurgul Yesilcay s-a casatorit cu Cem Ozer, iar impreuna au un baiat, in varsta de 14 ani, Osman Nejat.

Actrita a povestit intr-un interviu ca, inainte de venirea pe lume a copilului, aceasta s-a gandit la diferite modalitati de a naste, traditionale sau moderne.

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha" a renascut din propria cenusa! Iata ce boala crunta a reusit sa invinga celebra actrita Vahide Percin si cum a revenit pe platourile de filmare!

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din industria serialelor turcesti! Iata in ce productii de succes a jucat celebrul Kerem Alisik!

Nurgul Yesilcay traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de producatorul Necati Kocabay, care i-a devenit de curand logodnic.
Nurgul Yesilcay, protagonista din serialul "Gulperi", a marturisit ca in viitorul apropiat isi vor uni destinele, iar evenimentul religios va avea loc in tara lor natala, Turcia.

Nurgul spune ca nu este adepta petrecerilor de nunta in strainatate, considerand ca acest eveniment cu o insemnatate aparte, ar trebui celebrat acasa, cu familia si prietenii.

Nurgul Yesilcay ("Gulperi"), in rochie de mireasa!

Dupa o perioada extrem de incarcata din punct de vedere profesional, Nurgul Yesilcay a inceput sa se dedice mai mult si pe latura personala.

Citeste si: Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", unul dintre cei mai carismatici actori ai momentului in Turcia! Iata ce ascensiune fulminanta a avut celebrul actor Ugur Gunes!

Citeste si: Seyma din serialul "Gulperi" a fost sotia unui designer celebru din Turcia! Iata ce rochie de mireasa a purtat frumoasa actrita Ece Sukan si cat a durat mariajul ei!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Aflata de ceva vreme in Izmir, orasul ei natal, frumoasa Nurgul Yesilcay a fost surprinsa alaturi de surorile sale, chiar in magazinul in care isi comercializeaza propriile creatii, care ii poarta numele: "Yesilcay Moda".

Revederea surorilor sale este mereu una emotionanta, deoarece acestea au crescut in spiritul unei familii unite, unde au invatat sa se iubeasca si sa se respecte foarte mult.

"Ce am învăţat cel mai bine de la cele două surori ale mele? Să scriu şi să citesc. La patru ani învăţasem deja să citesc, să scriu, tabla înmulţirii şi toate operaţiile matematice. De aceea nu am fost în clasa întâi, ci direct în a doua. De fapt, ar fi trebuit să trec direct în a treia. Nu a vrut tata pentru că eram scunda." (sursa: milliyet.com.tr; viata cu aroma de cafea)

De cand si-a deschis magazinul, Nurgul Yesilcay revine deseori in orasul ei de suflet in primul rand pentru a-si revedea familia dar si pentru a supraveghea bunul mers al afacerii sale. In rest surorile sale se ocupa indeaproape de toate activitatile necesare. Mine si Hacer, aveau experienta de 20 ani in domeniu, iar Nurgul le-a adus intr-un loc mai vizibil. Hacer este creatoarea rochiilor, in vreme ce Mine se ocupă de marketing si vanzari.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.