Panica! Pe cine saruta PLUSICA? Totul s-a intamplat in urma cu cateva ore. Cum a reactionat Alin

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 06:35

Panica otala in randul fanilor Ralucai Marina, Plusica! Fosta concurenta de la "Puterea dragostei" s-a sarutat ieri cu tanarul din imagine. Ce se intampla?

Panica, panica, panica! Pluisica se saruta ieri cu EL si poza a aparut pe retelele de socializare! Fanii au explodat contrariati, cum de Raluca Marina se saruta cu None, cand toata lumea stie ca ea e intr-o relatie foarte serioasa cu alt cineva si ca exista planuri mari?

Citeste si: Plusica va fi mama? Raluca Marina ar putea avea gemeni! Ce reactie a avut iubitul fostei concurente de la "Puterea dragostei"

Citeste si: Plusica, SURPRIZA speciala:"Am adormit si ne-am trezit impreuna". Raluca Marina de la "Puterea dragostei"

Pana si Alin, iubitul Plusicai a trecut prin clipe grele si a simtit fiori reci, cand a vazut fotografia! "Am crezut ca e None in poza", a scris Alin, la vederea imaginii publicata pe contul iubitei lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi cele mai fierbinti subiecte din emisiunile tale preferate Kanal D

Citeste si: Puterea Dragostei. Declaratii HALUCINANTE, in direct: "Ricardo se foloseste de Raluca pentru ca..."

Sute de prieteni virtuali ai fetei au spus ca e None, dar, surpriza: e Alin! In poza cu pricina, Plusica se saruta cu Alin, iubitul ei. Incredibil, nu?

Asemanarea dintre None si Alin este izbitoare, cel putin in imaginea care a starnit panica in mediul online. Sa fie oare o intamplare?

Citeste si: Cum arata fetele de la "Puterea Dragostei" purtand doar costum de baie

Vezi Kanal D live

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.