Pentru EA a luat Dan Alexa un pumn de la Anamaria Prodan. Cine e bruneta focoasa si ce relatie are cu antrenorul

Autor: L.S.
Actualizat: 02 sep 2020, 22:15

Dan Alexa si Anamaria Prodan sunt in mijlocul unui mare scandal, dupa ce impresara l-a lovit peste fata pe antrenorul de la Astra Giurgiu, in vazul lumii.

La finalul meciului Astra- FC Botoşani, la vestiare, Dan Alexa a avut o discuţie aprinsă cu Anamaria Prodan, care îi este şi impresar, iar la un moment dat, soţia lui Reghe l-a pălmuit pe acesta.

Întreg circul ar fi pornit de la iubita lui Dan Alexa, care l-a aşteptat pe antrenor în parcarea de la stadion. Se pare că între cei doi ar exista o relaţie amoroasă şi Prodanca şi-ar fi descărcat nervii din cauza geloziei.

Bruneta care i-ar fi sucit mintile lui Dan Alexa si cu care acesta ar avea o relatie de lunga durata este din Timisoara si se numeste Andrada Daiana Sorescu. Se pare ca cei doi ar avea o relatie destul de agitata din moment ce tanara a venit la meci si nu a mai vrut sa paraseasca stadionul fara Dan Alexa, potrivit prosport.ro. Andrada s-a postat pe o banca de la intrarea in stadion si l-a asteptat pe Dan Alexa, ceea ce a infuriat-o pe Anamaria Prodan.

Dan Alexa şi Anamaria Prodan au încercat să nege că discuţia aprinsă ar fi pornit de la gelozie şi ulterior au urcat în birou, pentru a discuta departe de ochii presei. După aproximativ 10 minute, în birou şi-a făcut apariţia şi iubita lui Alexa. Cei trei au purtat o discuţie timp de 30 de minute, iar apoi au ieşit din clădire ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

La plecare de la stadion, Anamaria Prodan chiar l-a pupat pe obraz pe Dan Alexa, iar pe Andrada a salutat-o fără să o privească. Dan Alexa şi Andrada formează un cuplu, dovada fiind imaginile cu cei doi pe plaja din Mamaia, în urmă cu o săptămână, potrivit aceleiasi surse.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

sursa: prosport.ro

Citeste si: S-a aflat motivul real! De ce l-a batut Anamaria Prodan pe Dan Alexa

Citeste si: Madalin None a facut anuntul despre intoarcerea in sezonul 2 ''Puterea dragostei''!

Citeste si: Cati bani castiga Mugur Isarescu pe luna! Cat de mare este pensia Guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.