S-a aflat motivul real! De ce l-a batut Anamaria Prodan pe Dan Alexa

Autor: B.M.

Anamaria Prodan si Dan Alexa sunt in centrul unui scandal imens in aceste zile.

Totul a pornit dupa ce sambata, la finalul partidei Astra Giurgiu- FC Botosani, camerele au surprins-o pe Anamaria Prodan in timp ce ii administra o palma puternica lui Dan Alexa.

Imediat zvonurile au inceput sa curga si s-a speculat ca intregul episod ar fi fost provocat de o criza de gelozie a Aneimaria Prodan.

Se speculeaza ca aceasta ar avea o relatie in secret cu Dan Alexa.

Acum, la 3 zile de la incident, se pare ca motivul real al intregului scandal ar fi de fapt altul.

Surse din anturajul celor doi sustin ca Anamaria Prodan ar fi reactionat astfel din cauza ca iubita oficiala a lui Dan Alexa, pe nume Andrada Daiana Sorescu, ar fi injurat-o.

Citeste si: Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce l-a batut pe Dan Alexa! A dezvaluit motivul pentru care l-a lovit: "A fost o..."

Citeste si: Primele declarații ale Anamariei Prodan, după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa

Citeste si: Reactia lui Gigi Becali dupa ce a vazut cum l-a batut Anamaria Prodan pe Dan Alexa! Ce i-ar fi facut: "Eu daca eram, o..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce l-a batut pe Dan Alexa

Intrebata despre cele intamplate, Anamaria Prodan sustine ca intregul episod ar fi pornit de la o discutie mai aprinsa legata de doua transferuri nereusite.

"A fost o reactie copilareasca. Greseala mea e ca reactionez la impuls. A fost o discutie despre doua transferuri nereusite. M-am enervat foarte tare si m-am aprins.

Dan niciodata nu ar da intr-o femeie, de asta nu a ripostat.

"Astea sunt niste prejudecati si niste prostii. Nu se astepta sa am o asemenea reactie. E greseala mea, mi-o asum. Nu trebuia sa fac asta, indiferent de cati nervi as fi avut. Am de lucrat la asta.

"Nu stiu de ce s-a inversunat toata lumea. Toata lumea, in loc sa vorbeasca despre Halep, vorbea despre mine.

A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru Romania! Nu este o mandrie pentru mine sau pentru noi ca popor ca am rivalizat cu asa ceva", a declarat Anamaria Prodan.

Citeste si: Ce i-a ascuns Anamaria Prodan mamei sale si de ce a facut asa ceva? Acum s-a aflat totul

Citeste si: Anamaria Prodan i-a lăsat mască pe toți. Cum s-a îmbrăcat la petrecerea VIVA! 2019. A lăsat totul la vedere

Citeste si: A slăbit și nu mai pune la loc. Anamaria Prodan a spus dieta cu care a dat jos 15 kilograme: “Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat…”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.