Petre Geambașu a făcut accident. A lovit un copil de 5 ani! Reacția dură a lui Călin Geambașu

Author: A.I.
Actualizat: 20 nov 2020, 04:05

Petre Geambașu, tatăl lui Călin Geambașu, a făcut un accident de circulație. Petre Geambașu a lovit un copil de 5 ani, chiar pe strada pe care locuiește.

"Azi, în Zi de Sărbătoare (Acoperământul Maicii Domnului), Petre Geambașu, tatăl meu narcisist, a lovit cu mașina un copil în vârstă de aproximativ 5 ani, chiar pe strada unde locuiește (la o stradă distanță de mine), în Săftica, pe strada Morarilor.
Slavă Domnului, copilul nu are nimic grav! S-a ales doar cu o sperietură și câteva contuzii. A fost dus imediat la spital. Au intervenit Salvarea și Poliția, iar traficul a fost blocat pe DN1 și restricționat accesul pe strada cu pricina", a anunțat Călin Geambașu, fiul lui Petre Geambașu, pe Facebook.

Călin Geambașu a atras atenția asupra faptului că șoferii de peste 70 de ani ar trebui reevaluați.

"Am propus dintotdeauna necesitatea reevaluării capacității de a conduce autoturisme pe drumurile publice după împlinirea vârstei de 70 de ani. Reflexele și văzul slăbesc covârșitor, iar multiple pericole de sănătate personală cresc și ele totodată. Un simplu examen ar mai tria dintre cei care și-au luat permisul de conducere când erau doar câteva mașini pe străzi și rulau cu viteze reduse și adaptarea la traficul în ritmul de azi, așa cum îl știm cu toții.

Cine trece testul, să conducă mai departe. Cine nu, să ia taxi și să nu pericliteze viața altor oameni", a adăugat Călin Geambașu.

Petre Geambașu și Călin Geambașu, relație dificilă

Călin Geambașu are de mai multă vreme o dispută cu tatăl său. Cei doi s-au contrat și la TV, iar Călin a făcut dezvăluiri din copilăria lui, care l-au pus pe Petre Geambașu într-o situație dificilă.

"Nici renumitul maestru Petre Geambașu, un bunic model Narcisist, nu i-a adus prea-iubitului nepoțel vreo radieră sau vreun pix, cu toate că pe pagina lui de Facebook ne transmite mari felicitări și lacrimi virtuale, pentru a impresiona oamenii buni la inimă, abuzând de deruta deliberată. Păi, ce facem, „maestre”, te-a lovit Alzheimer-ul?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu mai știi unde e şcoala nepotului sau e prea departe că locuiești doar la o stradă distanță de noi?! Mielule Parșiv… Cred că dacă își vede nepotul nici nu și-l mai recunoaște; luna asta se împlinesc 2 ANI de când nici măcar la telefon nu l-a sunat pe copil", scria Călin Geambașu pe Facebook.

"Când se supăra, tata mă punea să mănânc pe capacul de la WC sau mă punea să-mi arunc singur jucăriile la ghenă.

M-a bătut foarte rău cu cureaua. Eu nu i-am dat nici un bobârnac fiului meu", susținea Călin Geambașu.

Citeste si: Petre Geambasu raspunde acuzaţiilor aduse de fiul lui! Adevarul despre motivul pentru care n-a fost prezent la ziua lui Calin si a nepotului sau, Davin

Citeste si: Scandalul dintre Calin Geambasu si familia lui este departe de a se fi terminat, iar acum, la cateva zile dupa ce tatal lui l-a rugat sa mearga la psiholog, el a acceptat sa faca terapie in direct

Citeste si: Rasturnare incredibila intre Calin Geambasu si mama lui! A cerut-o de nevasta dupa ce a snopit-o in bataie?