Premiera serialului “Gulperi”, asteptata cu entuziasm de toata Romania! Peste un milion si jumatate de romani din intreaga tara, cu ochii pe Kanal D, la primul episod difuzat aseara!

Autor: D.I.

Povestea lui Gulperi va putea fi urmarita de miercuri pana vineri, la ora 20:00

Aseara, serialul turcesc “Gulperi” a debutat in forta la Kanal D, productia a plasat statia in topul audientelor, fiind urmarit de peste un milion si jumatate de telespectatori din intreaga tara. Pe intreaga durata de difuzare (20:00 – 23:20), serialul care o aduce in prim plan pe cunoscuta actrita Nurgul Yesilcay, serialul a fost urmarit, in medie, in fiecare minut, de peste 1.2 milioane de fani.

Miercuri, 27 noiembrie, Kanal D s-a pozitionat pe locul doi in topul preferintelor telespectatorilor, cu serialul “Gulperi”. Astfel, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D a inregistrat 7,3% rating si 15,9% cota de piata, pe targetul National, si 6,5% rating si 14,8% cota de piata, pe targetul All Urban. Minutul de maxima audineta, atins la 20:47, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion si jumatate (1.589.000)

de romani.

Serialul “Gulperi” poate fi vizionat, de miercuri pana vineri, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Ce secrete ascunde Nurgul Yesilcay? Actrita din serialul „Gulperi”, de la Kanal D, a spus tot!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Frumoasa Nurgul Yesilcay, protagonista serialului "Gulperi", alaturi de cel mai important barbat din viata sa! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita, la Londra!

Citeste si: Nurgul Yesilcay, din serialul "Gulperi": "Am născut în cel mai firesc mod, ca o ţărancă pe câmp!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.