Primul mesaj al Larisei dupa ce a parasit emisiunea: ''Greseala mea a fost ca...''

Autor: O.P.

In gala de sambata, Larisa si Ionatan au fost eliminati in urma voturilor concurentilor din casa ''Puterea dragostei''.

Aceasta a postat un mesaj transant pe o retea de socializare, imediat dupa ce a parasit competitia: 

''Va mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase, pentru voturi, pentru susținere, pentru TOT! Am pășit singura in emisiune, am ieșit singura, dar am câștigat mii de suflete care și-au răpit puțin din timpul lor și au fost lângă mine .🙏🏼❤️ Voi, cei care m-ați încurajat, ba mai mult ati văzut in mine exact ceea ce voiam sa transmit și nu v-ați lăsat pacăliți de răutate și de frustrare cu care tot mai des se ,,hrănesc

“ anumiți oameni in ziua de astăzi. Am vrut sa ies din aceasta experiența cu capul sus pentru ca am avut o competiție cu mine însămi.'

Citeste si: Jador, surprins alaturi de o fosta concurenta de la "Puterea dragoastei"! "Mi-am gasit nevasta!" Iata cum au fost filmati cei doi!

Recunosc, mi-a fost foarte greu pentru ca mereu am fost înconjurată de oameni dragi, iar acolo m-am simțit foarte singura.

Am învățat ca indiferent cât de,, crunta” este viața cu anumiți oameni sa nu ma mai afecteze, pentru ca fiecare avem dreptul de a alege și suntem liberi de a cere ajutorul atunci cand vrem sa fim ajutați. Greșeala mea a fost ca am oferit ajutor și m-am implicat fără a mi se cere ajutorul, m-am încarcat cu multe lucruri. Pentru mine aceste cuvinte: puterea dragostei înseamna IUBIRE, iar acest lucru lipsește cu desăvârșire in aceasta emisiune. In schimb am văzut, frustrare, răutate, falsitate, frici multe, tulburări de comportament,
neiubire de sine foarte mare din păcate... și lista continua.

Citeste si: Roxana surprinsa in ce timp saruta un fost concurent ''Puterea dragostei''! Despre cine este vorba?

Citeste si: Roxana surprinsa in ce timp saruta un fost concurent ''Puterea dragostei''! Despre cine este vorba?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Eu, nu sunt un om perfect, din contra am învățat și eu multe din greșelile pe care le-am făcut, mai am multe de învățat și sunt deschisă la orice ...Dar aici mi-am dat seama ca și acest lucru este greu de acceptat, sa accepti sa inveti! Sunt un suflet sensibil, și ma afectează mult când văd in jur suflete rătăcite și fără gram de iubire și împlinire.

Credința pentru mine înseamna VIAȚA! Indiferent ce religie ai sau ce alegi sa faci in viața aceasta, cred ca este lipsa de respect și lipsa totala de caracter sa arunci și sa iei in batjocura unele lucruri sfinte si importate pentru milioane de oameni. Am simțit ca drumul meu in acel concurs trebuie sa se oprească, sa cer eliminarea. Ma înclin in fata voastră a tuturor și merg înainte cu acel bob de credința cu care vreau sa mut munții, și nu doar un concurs'', a scris Larisa. 

Citeste si: Se leaga o idila intre doi concurenti ''Imi place dansul''? Ce s-a intamplat in spatele camerelor

Citeste si: Se leaga o idila intre doi concurenti ''Imi place dansul''? Ce s-a intamplat in spatele camerelor