Prinsă în flagrant! Cum a fost surprinsă Ligi în emisiunea "Puterea dragostei"

Autor: A.I.

Cu toate că susține că nu doarme în timpul emisiunii, Ligi a fost surprinsă de camerele de vederi într-o ipostază compromițătoare.

Fotografia a apărut pe rețelele sociale.

"Iară nu ai dormit aseară ''păpușe''. Asta de 2 ori pe săptămână doarme în emisiune și nici nu face cuplu în casă", a scris un fan al emisiunii pe Facebook.

Ligi, acuzată de Mocanu că s-a sărutat pe holuri cu Andy! 

Mocanu a acuzat-o că Ligi că s-a sărutat pe holuri cu Andy. Despre ce s-ar fi întâmplat pe holuri între Ligi și Andy a vorbit și Jador.

"Eu nu înțeleg de ce insistă băieții pe tema asta cu pupatul. Dacă aveți dovezi, de ce nu le aduceți? Nu aduci chestii despre mine în emisiune, că ați adus destule. Mocanu m-a acuzat că plâng mami și tati dacă aud nu știu ce", a spus Ligi în emisiunea de ieri" Puterea dragostei".

Noul intrat, Kevin, vrea o relație cu Ligi

Kevin, noul intrat în casa "Puterea dragostei", i-a cunoscut și pe băieți. El le-a mărturisit că e atras de Ligi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am fost fotbalist. Nu mai sunt profesionist, că sunt operat la menisc, am mâinile rupte, degetele rupte, acum joc de plăcere", le-a spus Kevin băieților.

"N-am dansat decât cu Ligi, că ea e cea mai drăguță dintre fetele care sunt singure", le-a mărturisit Kevin lui Jador și Mocanu.

Citeste si: "Livian și Bianca s-au despărțit"! Anunțul care i-a ȘOCAT pe fanii "Puterea dragostei"! Care este, de fapt, ADEVĂRUL

Citeste si: Kevin, un nou concurent, a intrat în casa "Puterea dragostei"! Mariana i-a ghicit vârsta! Pe cine a invitat la dans

Citeste si: Iancu și Ella s-au întors în casa "Puterea dragostei"! Reacția incredibilă a lui Jador atunci când a văzut-o pe Ella. Ce au făcut fetele când l-au văzut pe Iancu!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.