Prognoza meteo 9 ianuarie 2020. Vremea sufera schimbari majore in urmatoarele trei zile. Temperaturi neobisnuite

Autor: L.S.
Actualizat: 09 ian 2020, 08:20

Potrivit ANM, în zilele următoare temperaturile vor avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo joi, 9 ianuarie

Joi, 9 ianuarie, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special în nord, în centru şi în nord-est. În zona Carpaţilor Orientali şi în nordul Moldovei se vor semnala precipitaţii slabe şi cu totul izolat pot fi depuneri de polei. În zonele joase, cu precădere dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţă.

Temperaturile maxime vor avea valori cuprinse între -2 și 7 grade Celsius.

Acestea vor fi mai scăzute în zonele cu ceață și mai ridicate și mai ridicate în Oltenia și Muntenia. Minimele vor fi cuprinse între -12 şi -2 grade Celsius.

Prognoza meteo vineri, 10 ianuarie

Vineri, 10 ianuarie, vremea va continua să se încălzească. Vor fi înnorări temporare îndeosebi în regiunile nordice, unde trecător şi izolat pot fi precipitaţii slabe. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 şi 11 grade Celsius, mai ridicate în zona subcarpatică a Olteniei și Munteniei.

Minimele vor fi cuprinse între -6 și 2 grade Celsius. Ceața se va semnala local dimineața și noaptea.

Citeste si: Prognoza meteo pe doua saptamani. Cum va fi vremea pe regiuni, pana pe 12 ianuarie

Citeste si: Vine iarna adevărată! Când loveşte valul de aer polar şi ce fenomene extreme ne aşteaptă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo sâmbătă, 11 ianuarie

Sâmbătă, 11 ianuarie, temperaturile vor avea valori mai ridicate decât în mod normal în această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea de est a teritoriului, unde izolat va ploua slab. Probabilitatea mai mare de producere a precipitațiilor va fi în nordul Moldovei. Va ninge pe arii restrânse în Carpaţii Orientali şi Meridionali.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade Celsius, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -7 şi 3 grade Celsius.

sursa: capital.ro

Citeste si: Incendiile din Australia au ucis peste 1 miliard de animale. Iadul nu se mai opreste

Citeste si: Iarna loveşte România! Ce ne așteaptă de Bobotează! Zonele în care frigul va face ravagii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.