Prognoza meteo pentru 4 octombrie. Vremea in Bucuresti si in tara: frig si ploi

Autor: L.S.
Actualizat: 20 nov 2020, 14:35

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ziua de vineri, 4 octombrie 2019

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru ziua de vineri, 4 octombrie 2019, iar veștile nu sunt prea bune. Vremea se anunță mohorâtă, în cea mai mare parte a țării și va ploua mult. Frig si disconfort dupa multe zile cu soare si temperaturi ridicate.

Prognoza meteo pentru 4 octombrie. Vremea in Bucuresti si in tara

După câteva zile în care ne-am putut bucura de razele soarelui, vineri trebuie să ne pregătim pentru noi reprize de precipitații.

În ceea ce privește valorile termice, acestea vor ajunge sub pragul normal pentru intervalul în care ne aflăm, mercurul din termometre urmând să indice între 4 și 18 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru 4 octombrie. Vremea in Bucuresti

În Capitală, ne așteaptă o nouă zi mohorâtă, cu cer predominant noros și temperaturi cuprinse între 8 și 13 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu o viteză de 19 km/h și nu este exclus să avem parte de unele reprize de ploaie.

De asemenea, umiditatea va atinge pragul de 86%.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo pentru 4 octombrie. Vremea in Iasi

Locuitorii din Iași vor avea parte de ploi, în cea mai mare parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 18 km/h, iar valorile termice se vor situa între 7 și 12 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 76%.

La Cluj Napoca

În Cluj Napoca, cerul va fi parțial noros, cu șanse minime să cadă vreun strop de ploaie.

Vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 4 și 15 grade Celsius. Umiditatea va atinge pragul de 57%.

La Brasov

Nici brașovenii nu scapă de ploi și vreme mohorâtă vineri. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 6 km/h, iar valorile termice se vor situa între 7 și 9 grade Celsius. În schimb, umiditatea va crește semnificativ, ajungând până la pragul de 95%.

Citeste si: Alex Zanoaga a facut anuntul despre Simina! Fanii sunt disperati

Citeste si: Dăncilă nu mai are nicio șansă! PSD este compromis

Citeste si: Saramura pentru muraturi- secretul ca sa-ti iasa perfecta

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.