PUTEREA DRAGOSTEI - Cum arata acum Raluca, in costum de baie? Iubita lui Ricardo a slabit si e superbronzata

Autor: L.S.
Actualizat: 05 sep 2020, 19:45

Raluca, de la Puterea Dragostei a plecat in vacanta, alaturi de iubit. Uite cum arata fosta concurenta in costum de baie!

Raluca si Ricardo, fosti concurenti de la Puterea Dragostei, au plecat recent in prima lor vacanta, ca si cuplu. Cei doi au ales Grecia ca destinatie si se bucura de soarele prietenos si de marea de culoarea turcuazelor.

Citeste si: Ce masina de lux are Culita Sterp, de la "Puterea dragostei"! Iata cu ce bolid se plimba cantaretul, acasa, in Hateg!

Cei doi se bucura de piscina pe care o au la dispozitie in curtea vilei unde sunt cazati, de cine romantice si plimbari cu ambarcatiuni pe mare. Se pare ca vacanta Ralucai cu Ricardo este una chiar de vis, pentru ca cei doi le-au spus fanilor ca se simt ca in paradis.

Insa ce se remarca este faptul ca Raluca a mai slabit, iar bronzul ii vine de minune.

Raluca a publicat fotografii din vacanta ei cu iubitul, iar imaginile cu fosta concurenta in costum de baie sunt impresionante! Bravo Raluca!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fanii au felicitat-o pe tanara pentru cat de bine arata, iar sustinatorii cuplului si-au aratat admiratia prin mesaje de bucurie si apreciere fata de cei doi fosti concurenti de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Ce ar fi vrut Bogdan Mocanu de ziua lui nu nu a putut obtine?

Citeste si: Ce a facut Raffaello, de la Puterea Dragostei, cand a ajuns acasa, la Iasi

Citeste si: Înălțarea 2019. Rugaciunea care astazi face minuni. Totul despre ziua sfanta in care Hriotos s-a inaltat

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.