Rafuiala in casa fetelor! Andreea si Bianca, din nou la duel! Iata ce replici taioase si ce amenintari si-au spus cele doua rivale!

Autor: D.I.

Andreea si Bianca au ajuns din nou la cutite si au trecut la amenintari si replici crunte.

Spiritele s-au incins din nou intre Andreea si Bianca. Marul discordiei a fost si de aceasta data relatia dintre Bianca si Livian. Deranjata de atitudinea rivalei sale, Andreea i-a reprosat acesteia faptul ca o sicaneaza permanent, desi ea a fost cea care i-a distrus relatia cu Livian. Pe de alta parte Bianca a incercat sa se apere, cerandu-i rivalei sale sa mai vorbeasca urat despre ea cu celelalte colege.

Citeste si: Ionatan, noul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita in casa fetelor! Iata ce marturisiri neasteptate a facut din culisele vietii sale!

Citeste si: Simina, fosta concurenta de la "Puterea Dragostei" nu mai arata deloc asa! Iata cat de mult a slabit frumoasa bruneta de cand a inceput antrenamentele la sala de fitness!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”