Raluca a avut un șoc la ieșirea din casă Puterea dragostei! Ce a putut să facă Ricardo pentru ea! "Nu știe nimic"

Autor: Lia Popescu
Actualizat: 27 mai 2019, 15:15

Raluca de la Puterea dragostei a fost surprinză de Ricardo. Iubitul ei a făcut-o să plângă

Raluca a plecat, sâmbătă, din casa Puterea dragostei, la doar câteva zile de la ieșirea lui Ricardo din show! "Fără el, nu mai are niciun sens să rămân aici. Drumul meu s-a terminat în competiție", a spus tânăra în gală.

Citeste si: Cum arata Bernadett, noua concurenta de la ''Puterea dragostei'' cu parul BRUNET! E de nerecunoscut

Citeste si: Bernadett, noua concurenta din casa "Puterea dragostei", a facut furori printre baieti! Iata pe cine a pus ochii tanara si ce marturisiri inedite a facut!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Uimitor! Cum arata Bernadett la 15 ani. Cat de dragalasa era noua concurenta de la "Puterea Dragostei"

Raluca de la Puterea dragostei a fost surprinsă de Ricardo. ”Plecăm în vacanță”!

De partea cealaltă, nici Ricardo nu s-a lăsat mai prejos. Prezent într-un live, bărbatul a declarat că o iubește enorm pe Raluca, și o consideră jumătatea care îl completează, indiferent de certurile avute, de-a lungul timpului.

"Ea este finuță, frumoasă, perfectă pentru mine și pentru felul meu de a fi, energic, gelos, orgolios….Îmi este tare dor să o țin în brațe și să o protejez de toți și de toate, căci, acolo, în casă, a avut ceva războaie și cu fetele", a spus fostul concurent.

Cuvintele frumoase nu au fost spuse doar așa, pentru... audiență, drept dovadă, la ieșirea de la Puterea dragostei, Raluca a avut parte de o mare surpriză din partea lui Ricardo.

”Am cumpărat bilete să plecăm într-o vacanță în Grecia peste o săptîmână, numai noi doi. Ea nu știe încă nimic, dar cred că se va bucura imens. Am stabilit toate detaliile”, a spus Ricardo. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.