Soc la "Puterea Dragostei": Daniel are un copil? Imaginea care schimba tot: cum arata baietelul

Autor: Bogdan Mihai

Daniel a fost unul dintre cei mai apreciati concurenti de la "Puterea Dragostei".

Pe toata perioada prezentei lui in concurs a dat dovada de maturitate in gandire si si-a castigat de partea lui foarte multi fani.

De asemenea a legat o relatie stransa cu Raluca Marina: multi ii vad pe cei doi ca pe o pereche perfecta. Nu se cunosc insa multe detalii despre viata personala a lui Daniel.

Acesta a fost si motivul din cauza caruia ultima postare de pe contul lui de Instagram a venit ca un soc pentru foarte multi dintre fanii lui.

Citeste si: Stefan si Viorela traiesc cea mai frumoasa si intensa poveste de iubire! Iata dovada clara ca relatia celor doi indragostiti nu a fost deloc afectata de plecarea brusca din show-ul "Puterea dragostei"!

Daniel a postat imaginea unui copil care seamana destul de bine cu el, alaturi de urmatorul mesaj: "Iarta-mă copilărie că am vrut să fiu om mare!!!! 🤗 Bine că v-ati linistit toti nebunii astia" romantici" care vă amintiti doar pe 1 si 8 de mamaie, mama, sora sau colega 🤣 Primăvara e cu

tine in fiecare zi in care iți râde sufletul 😊😁☀️😊".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa aceasta postare foarte multa lume a tras concluzia ca acela este copilul lui Daniel: "Acum ai si copil", "Seamana putin cu Daniel la ochi si la gura" au fost doar cateva dintre reactii.

Cel mai probabil insa in poza este nepotul lui Daniel. Iata imaginea:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.