Marina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", clipe de fericire intensa alaturi de noul ei iubit! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti si ce cuvinte frumoase isi dedica pe retelele de socializare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 sep 2020, 21:35
video Foto(4)

Marina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei" si Alin, iubitul ei, traiesc cele mai intense momente de fericire.

Toti au ramas surprinsi in momentul in care Raluca Marina, una dintre cele mai populare concurente de la Puterea Dragostei, si-a anuntat noua relatie.


Desi parea topita dupa Daniel, se pare ca acesta este de domeniul trecutului. Plusica s-a cuplat cu Alin si a marturisit ca a fost dragoste la prima vedere. Cu siguranta Raluca Marina a fost fascinata de trupul lucrat a lui Alin.

Plusica nu ezita sa ii dovedeasca iubitului ei ori de cate ori are ocazia cat de mult il place si mai mult decat atat a raspuns in direct la cateva intrebari venite din partea fanilor ei, care erau suriosi sa afle daca a fost dragoste la prima vedere.


Cei doi indragostiti impartasesc momentele lor de tandrete cu toti fanii din mediul virtual si posteaza pe retelele de socializare, ori de cate ori au ocazia, fel de fel de iamgini care mai de care mai incitante. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Larisa de la "Puterea dragostei", aparitie inedita, fara pic de machiaj! Iata cum arata concurenta cu tenul natural si ce reactii a starnit printre fanii sai!

De curand, Marina a publicat pe contul ei de Instagram imagini inedite, in care apare alaturi de Alin, in timp ce il saruta cu pasiune. Imaginea a fost insotita si de o frumaosa declaratie de dragoste, spusa din suflet.

"Multumesc ca ai aparut in viata mea, esti minunea pe care o asteptam, te ador!", a scris Plusica.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.