Ce face Bogdan, fostul concurent de la "Puterea dragostei", de cand a revenit in tara! Iata cum a fost surprins tanarul, alaturi de un alt fost coleg din emisiune!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

Bogdan a fost unul dintre cei mai indragiti concurenti de la "Puterea dragostei".

Desi recunoscuse recent ca ii place de Roxana si isi doreste sa o poata cuceri, Bogdan a suferit un soc teribil atunci cand a fost votat de catre colegi sa plece acasa. Acesta a sustinut ca totul este nimic altceva decat un complot bine pus la punct de ceilalti concurenti, care isi doreau sa il indeparteze.

Bogdan a plecat cu un gust amar din emisiune dupa ce a fost votat fara sa isi fi exprimat dorinta de a fi eliminat, insa cu toate acestea tanarul a marturisit ca pastreaza in suflet si multe amintiri

frumoase, care i-au marcat in mod placut sederea in casa "Puterea dragostei". Acesta a tinut sa le impartaseasca acest lucru si fanilor sai, care l-au sustinut mereu.

Citeste si: Adrian, gest romantic pentru Larisa! "E un teatru ce e intre ei doi!" Iata cum a reactionat Raluca si ce crede despre relatia fostului ei iubit!

"Casa Puterea Dragostei a fost o experienta cat se poate de frumoasa pentru mine! Cu toate ca au existat conflicte, am trait și momente superbe, pe care eu nu le voi putea uita vreodata! Chiar daca

astazi am parasit casa, am ramas cu o amintire frumoasa in suflet! Salutari tuturor!!! Va iubesc mult!", a declarat Bogdan.
In perioada petrecuta in Turcia, in cadrul emisiunii "Puterea dragostei", Bogdan a dus enorm dorul familiei sale.

De cand a ajuns in tara, Bogdan a incercat sa se relaxeze si sa faca tot ceea ce nu a avut voie in perioada in care a fost in casa "Puterea dragostei".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, acesta a fost surprins in club alaturi de alt fost concurent, Alexandru, cel care a incercat sa formeze un cuplu cu Bianca.

Citeste si: Marina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", clipe de fericire intensa alaturi de noul ei iubit! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti si ce cuvinte frumoase isi dedica pe retelele de socializare!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.