FOTO incendiare cu BODI, cel mai nou concurent de la "Puterea dragostei". Wow, ce fizic sexy are

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 20:05

Bodi, noul concurent de la "Puterea dragostei" trezeste deja interesul fanilor emisiunii. Iata ce fotografii avem cu Bogdan!

In cea mai urmarita emisiune a sezonului," Puterea dragostei", de la Kanal D, a intrat un nou concurent! Bogdan, zis BODI, a trezit deja controverse in randul fetelor si baietilor din casa, dar si in randul fanilor programului.

Comentariile sunt impartite si, cum e si normal, BODI are admiratori, dar este si criticat. Nu sunt putini cei care au scris despre noul venit ca "este urat" sau ca "nu arata deloc bine", insa asta ramane de vazut.

Cert este ca gusturile nu se discuta, iar pana in acest moment, BODI si-a castigat deja prieteni din randul baietilor din casa, iar fetele il catalogheaza ca fiind "calm si echilibrat", ceea ce este de bine, indiferent cum ar fi interpretate cuvintele.

Se vede ca Bodi are grija de fizicul lui si este constient de faptul ca natura a fost buna cu el, insa tanarul are un aer modest si usor timid.

Oare cate inimi va frange noul venit? Toata lumea este dornica sa afle cine este, cu ce s-a ocupat, cine este cea de care a divortat dupa o casnicie de patru ani si multe altele.

In ce priveste felul in care arata BODI, s-a remarcat deja ca este foarte inalt si ca are o multime de tatuaje, insa nu se stie inca cine este sau care e trecutul lui.

Noi avem fotografii ale" uratului" BODI si vi le aratam si voua.

Citeste si: Andreea Balan: "De ce filmez in spital? Asta facem noi!". Cum se simte artista si ce interdictii are de la medici

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Incendiar: noul concurent de la "Puterea dragostei" vrea sa faca pereche cu fata despre care se spune ca e bipolara

Citeste si: Cum l-a filmat Andreea Mantea pe micutul David? Fanii au crezut ca nu vad bine! Ce manca cu pofta baietelul

Vezi kanal d live

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.