HOROSCOP. Top cele mai bogate zodii. La ei trag mereu BANII

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 18:30

Unii se nasc cu darul de a câştiga şi de a multiplica bani, alţii au un noroc "chior" şi toţi sunt influenţaţi, într-o oarecare măsură, de semnul astral.

Deloc întâmplător, zodia fiecăruia determină caracterul şi înclinaţiile către risipă, agoniseală sau investiţii de succes.

Publicaţia Forbes a realizat un clasament cu miliardarii lumii în funcţie de zodie, concluzia fiind aceea că cei mai mulţi sunt născuţi sub semnul zodiacal Fecioară – din 793 de miliardari, 12% sunt ghidaţi de calităţile zodiei Fecioară.

Pe de altă parte, există astrologi care susţin, dincolo de clasamentul Forbes, că cei mai predipuşi la bogăţie sunt, de fapt, nativii din Peşti.

Peşti

Visători (cei mai visători) şi complecşi, nativii zodiei Peşti pot face averi mari pentru că sunt, mereu, în căutare de mai mult.

Explorează, muncesc neobosit şi au un simţ dezvoltat al banilor care sunt pe locul doi, după visele lor.

Unii dintre Peşti moştenesc bani, alţii îi obţin în urma unor parteneriate, cum ar fi chiar şi căsătoria.

În plus, Peştii ştiu să economisească, să renunţe la extravaganţe, dar nu vor putea spune niciodată “nu” unui prieten care are nevoie de ajutor.

Citeste si: Alege luna în care te-ai născut și află care ți-e DESTINUL. Dacă ai venit pe lume în Ianuarie, rolul tău este de Lider

Pentru a afla adevărul, am determinat predipsoziţia spre îmbogăţire, spre a câştiga sau a pierde bani a fiecărei zodii, astfel:

Berbec

Cei mai mulţi Berbeci au puterea de a construi, de a organiza sau reorganiza, de a pune bazele unor politici reformatoare şi se nasc cu simţul leadership-ului. Ceea ce, fără doar şi poate, îi face capabili de mari averi.

Cel născut în Berbec este omul momentului, pentru el nu există "lăsăm pe mâine" sau "lăsăm deciziile pe seama altora".

Le place să se impună în faţa celor mai slabi cu forţa şi nepăsarea caracteristică – sunt pioneri, iniţiatori care nu ţin cont de ceilalţi.

Un Berbec celebru, născut pentru a face bani, este fondatorul Ikea Ingvar Kamprad. Principiul după care se ghidează este "fă de unul singur".

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un alt Berbec care garantează tendinţa spre îmbogăţire a Berbecilor este Steve Ballmer de la Microsoft.

Citeste si: Zodia care se umple de BANI in APRILIE. Asteptarea a luat sfarsit, vine rasplata

Taur

Statornicul Taur nu este recunoscut pentru norocul de bani, dar el iubeşte confortul şi va lupta să îl aibă, măcar, în proporţii moderate.

Poate tocmai pentru că sunt "prea cu picioarele pe pământ", Taurii nu riscă aproape niciodată şi, implicit, nici nu vor câştiga prea mult.

Cel născut sub semnul Taur va excela în medii unde îşi poate aplica raţionamente logice şi extrem de bine calculate, va câştiga respectul şi stima celorlalţi, nu va risipi, dar, aşa cum am mai spus, nici nu se vor îmbogăţi.

Există totuşi un milionar celebru născut sub semnul zodiacal Taur şi el este cofondatorul celei mai cunoscute băuturi energizante…

Citeste si: Compatibilitate zodie Berbec. Cum sunt relaţiile cu cele 12 zodii!

Gemeni

Deşi ambiţioşi din fire, nativii din Gemeni nu au o personalitate care să îi ajute să agonisească.

Visători şi prea puţin credibili, Gemenii câştigă mult, dar cheltuie pe măsură, le place viaţa libertină trăită în desfătare şi iubesc petrecerile extravagante.

Totuşi, carisma şi energia pozitivă cu care sunt înzestraţi nu îi va lăsa pe răsfăţaţii zodiacului să moară de foame, mereu ivindu-se o nouă ocazie de câştig.

Ironia face ca printre puţini Gemenii care au acumulat averi să se numere Edgar Bronfman Sr – un miliardar care a câştigat bani din afacerile cu băuturi.

Vezi cele mai Hot Stiri Kanal d

Rac

Cei născuţi sub semnul zodiacal Rac pot ajunge cu uşurinţă manageri, şefi, coordonatori – funcţii care li se potrivesc ca o mănuşă.

Devin foarte iubiţi pentru că sunt şefi atipici, foarte grijulii şi preocupaţi de viaţa personală a anagajaţilor.

Funcţiile de conducere aduc de la sine şi situaţii financiare pozitive, apoi Racii au o nevoie acerbă de siguranţă, ceea ce îi va ghida spre câştigul financiar.

Iar astrele sunt de partea lor: Racii câştigă bani cu uşurinţă, mai ales atunci când dau voie instinctului să îi ghideze. Sunt harnici şi curajoşi, iubesc banii şi de multe ori îşi măsoară valoarea prin câţi bani au în buzunar.

Sunt risipitori în foarte puţine situaţii, vor avea întotdeuna frigiderul plin şi bani puşi deoparte. Cu toate astea, nu sunt prea mulţi nativi ai acestei zodii ajunşi foarte bogaţi.

Cel mai cunoscut om de afaceri Rac este creatorul de modă Giorgio Armani.

Vezi Kanal D live

citeste continuarea pe ziarulnational.md

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.