Zodia care se umple de BANI in APRILIE. Asteptarea a luat sfarsit, vine rasplata

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 20:55

Aprilie este o lună plină de surprize. Unele zodii vor avea succes la bani și în afaceri, altele însă vor rămâne cu buzunarele goale și cu gustul amar al eșecului.

Zodia care se umple de BANI in APRILIE Berbec.

Situația va fi, în principiu, stabilă. Într-atât, încât însuși nativii din Berbec vor fi nu numai plăcut surprinși, dar chiar fâstâciți de evoluția lucrurilor. Entuziasmul îi va determina să pornească în câutarea altui loc de muncă, deși astrele nu încurajează aceste planuri, dar nici nu se pun în calea lor.

Vezi programul kanal d pentru toata saptamana

Citeste si: Incredibil! Multi ar fi vrut sa fie Simina! Jador ne surprinde din nou: cu cine si-a petrecut dimineata, la cafea?

Zodia care se umple de BANI in APRILIE Taur.

O perioadă perfectă pentru investiții. Chiar dacă tentația de a cheltui pentru sine este foarte mare, cei născuți sub acest semn zodiacal nu trebuie să se lase ademeniți de această slăbiciune.

Pentru că investițiile de acum le vor aduce mai bucurii mai târziu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zodia care se umple de BANI in APRILIE Gemeni.

Instabilitate. Așa poate fi caracterizată situația financiară a nativilor din Gemeni, pentru care luna aprilie va fi plină de neprevăzut. Ca atare, vor fi momente de "pierderi însemnate și uriașe" la "câștiguri onorabile și încurajatoare".

Citeste si: Horoscop COMPLET APRILIE 2019. Sănătate, iubire și belșug pentru zodiile care și-au început anul cu dificultăți

Citeste si: Vine barza! Cuplurile de zodii care vor face un copil în 2019

Zodia care se umple de BANI in APRILIE Rac.

În sfărșit, lucrurile par să se înscrie pe o linie de plutire. Poate nu vor fi mari reușite, dar posibilitatea de a menține situația într-o notă acceptabilă va fi o adevărată bucurie.

Zodia care se umple de BANI in APRILIE Leu.

Fără modificări semnificative. Totuși, este posibil ca nativii din Leu să primească banii împrumutați mai de mult și despre care au uitat sau la care au renunțat.

Vezi cele mai noi stiri kanal d

citeste continuarea pe dcbusiness.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.