Adevărata relație dintre Baris și Filiz, din serialul “Povestea noastră”, în viața reală

Autor: Raluca Vitu

Baris (Burak Deniz) și Filiz (Hazal Kaya) sunt protagoniștii serialului “Povestea noastră”, difuzat pe Kanal D.

Dacă în serial cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în viața de zi cu zi cei doi sunt doar foarte buni prieteni și, când se ivește ocazia, participă la evenimente mondene, însă nimic mai mult.

Citeste si: Deniz din serialul "Povestea noastra", o tanara rebela si in viata reala! Iata cum a fost surprinsa frumoasa Melisa Dongel, dincolo de platourile de filmare!

În vârstă de 28 de ani, Kaya s-a căsătorit la începutul lui 2019 cu Ali Atay (42 de ani), actor, cântăreț și regizor de film, după o relație începută în urmă cu mai bine de 4 ani.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deniz are și el tot 28 de ani, dar nu este căsătorit, însă a avut o relație de 3 ani cu actrița Busra Develi, încheiată în 2018.

În serialul “Povestea noastră”, difuzat pe Kanal D, Filiz (rol interpretat de Kaya) are grijă de cei cinci frați ai săi (Rahmet, Hikmet, Kiraz, Fikret și Ismet) și se luptă cu patima pentru băutură a tatălui său.

Burak Deniz interpetează rolul lui Baris, un tânăr carismatic care a intrat brusc în viața tinerei și i-a dat lumea peste cap.