Publicul a decis! Andreea Mantea a facut anuntul mult asteptat, la finalul Galei "Puterea dragostei"! Iata cine a castigat premiul de 1500 de euro si si-a salvat casa si cine a plecat din emisiune!

Autor: Daniela Iliuta

Concurentii de la "Puterea dragostei" au asteptat cu sufletul la gura verdictul serii.

Dupa cateva minute de suspans, Andreea Mantea a i-a chemat pe patru concurenti care asteptau cu sufletul la gura verdictul in urma voturilor primite din partea telespectatorilor.

Astfel cei doi favoriti ai saptamanii, Jador si Bianca, pe de o parte si cei doi concurenti nominalizati de colegii lor, Mocanu si Lavinia au asteptat cu nerabdare deznodamantul serii.

Citeste si: Larisa de la "Puterea dragostei", aparitie inedita, fara pic de machiaj! Iata cum arata concurenta cu tenul natural si ce reactii a starnit printre fanii sai!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cele din urma, Andreea Mantea a anuntat ca Jador este castigatorul premiului de 1500 de euro si astfel Mocanu a fost cel care a ramas mai departe in emisiune, spre fericirea Roxanei. Iar cea care a plecat acasa a fost Lavinia, care isi dorea sa se intoarca in bratele fostului iubit, care o asteapta in Romania.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.