Cum să faci Paștele fără stres? 10 sfaturi pentru un Paște fără bătăi de cap

Autor: L.S.
Actualizat: 08 sep 2020, 03:55

Paștele fără stres? Da, este posibil. Sărbătorile sunt un moment de bucurie, dar uneori cu toate pregările, ajungem în ziua cu pricina atât de obosite că nici nu mai simțim că ar fi vreo zi importantă.

Spălăm, dereticăm, gătim, mergem la cumpărături și ne prinde sărbătoarea cu părul vâlvoi, leșinate pe o canapea. Știți imaginea. Iată ce puteți face ca să simțiți spiritul Paștilor fără să fiți epuizate!

Pregătiri minime

Nu trebuie să aveți pe masă 10 aperitive, 3 feluri principale și 6 deserturi, pe care apoi, după câteva zile să le aruncați pentru că nu a avut cine să le mănânce.

Este suficient să vopsiți câteva ouă, să faceți o friptură și un desert și masa este gata. Nu veți fi mai prejos dacă veți comanda preparate de la restaurant sau dacă apelați la alte persoane să gătească.

Așteptări mici

Nu faceți planuri mărețe! Bucurați-vă de ziua de Paște împreună cu cei dragi și atât. Sărbătorile sunt pentru familie și nimic mai mult.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alegeți biserica potrivită

Nu trebuie să mergeți la o biserică cu renume unde se înghesuie toată lumea.

Poate că un lăcaș de cult mai mic vă va oferi mai multă pace și liniște. În definitiv, de aceea mergeți în noaptea de Paște la biserică.

Citeste si: Rona Hartner: "Mie nu mi-e frica deloc. Eu ma simt deja vindecata"

Ouăle de Paște

Nu vă mai stresați că cei mici mănâncă prea multă ciocolată. Până la urmă sunt 2-3 zile în care își fac de cap, iar apoi lucrurile se vor întoarce la normal.

Vânătoarea de ouă

Nu trebuie să elaborați planuri sofisticate, să faceți trasee complicate. Copiii se vor bucura pur și simplu de joc și de timpul petrecut împreună cu voi.

Decorațiuni

Este frumos să realizați voi decorațiunile de Paște, dar dacă acest lucru nu este posibil și cele din magazin sunt minunate. Până la urmă, nu participați la nicio competiție, ci doar vreți să aduceți în casă spiritul Paștilor.

Cozonacii și prăjiturile

Nu vei fi mai puțin gospodină dacă pui pe masă un cozonac cumpărat. Important este să verifici bine sursa pentru ca acesta să fie gustos. Limitează-te la ceea ce îți permite timpul să faci. Nu e cazul să dormi cu capul pe masa din bucătărie așteptând să se coacă cozonacii. Același lucru este valabil și pentru alte deserturi pe care ai vrea să le faci.

Citeste si: 46 de păcate care sunt iertate prin spovedanie, dar ne opresc de la împărtășanie

Citeste si: Misterele Bibliei. În ce an s-a născut cu adevărat Iisus Hristos. A fost descoperită greșeala!

Mai puțină competiție

Știu, puteai să cumperi ouă de ciocolată mai frumoase și friptura putea să iasă mai altfel, iar vecina de la 3 a reușit să întoarcă toată casa pe dos ca să facă ordine și curățenie. Știi ceva? Este bine exact așa cum ai făcut tu!

Este primăvară!

Bucură-te alături de familie de soare, de natură! Primăvara trebuie să aducă optimism și voie bună, mai ales că puteți petrece mai mult timp împreună în aceste zile libere de Paște.

Evenimente speciale

În oraș de organizează tot felul de evenimente cu ocazia sărbătorilor de Paște și este un moment bun să te întâlnești cu prietenii și să vă distrați.

Vezi Kanal D live

sursa: totuldespremame.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.