Telespectatorii au ales Kanal D! “Puterea Dragostei” si “Stirile Kanal D”, prima optiune a romanilor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 16:25

Marti, 7 mai, show-ul matrimonial “Puterea Dragostei”, prezentat de Andreea Mantea, si Stirile Kanal D, de la ora 12:00, prezentate de Ilinca Obadescu, au condus topul audientelor, iar Kanal D a fost , din nou, prima alegere a romanilor.

Astfel, pe parcursul difuzarii productiilor de mai sus mentionate, Kanal D a fost lider incontestabil de audienta, statia TV plasandu-se pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Ieri, pe intervalul de difuzare a primei parti a emisiunii “Puterea Dragostei” (11:00 – 12:00), Kanal D a fost lider absolut de audienta. Postul TV a inregistrat 2,5% rating si 18,8% cota de piata, pe targetul Comercial, 3,0% rating si 15,3% cota de piata, pe targetul National, si 2,3% rating si 12,9% cota de piata, pe targetul All Urban.

O medie de peste o jumatate de milion (529.000) de romani din intreaga tara au urmarit ieri, in intervalul orar mai sus mentionat, in fiecare munut al productiei, show-ul “Puterea Dragostei”.

Kanal D si-a mentinut pozitia de lider de piata cu Stirile Kanal D, de la ora 12:00, atat in randul publicului de la orase, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, cat si in randul publicului de la nivel National.

Astfel, in intervalul de difuzare a Stirilor de pranz, 12:00 – 13:00, Kanal D a inregistrat 3,4% rating si 17,2% cota de piata, pe targetul National, si 1,8% rating si 14,2% cota de piata, pe targetul Comercial.

Citeste si: Kanal D, lider de audienta cu „Teo Show”, trei editii consecutive! Luna mai a inceput in forta pentru cea mai urmarita emisiune de divertisment de zi; productia, urmarita de sute de mii de romani din intreaga tara, in fiecare minut al difuzarii

Audiente “Put erea Dragostei”, marti, 7 mai

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Audiente “Stirile Kanal D”, de la ora 12:00, marti, 7 mai

Source: Kantar Media Romania
Date: 07.05.2019