Zehra, relatie speciala cu Ender, mama sa vitrega din serialul "Pretul fericirii"! Iata cat de bine se inteleg cele doua actrite, in afara platourilor de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 05:05
video Foto(6)

Tanara Şafak Pekdemir a gasit in Sevval Sam un adevarat mentor.

Şafak Pekdemir s-a nascut in 1988, in Istanbul, intr-o familie de actori. Parintii i-au descoperit inca din copilarie talentul actoricesc si au indrumat-o mai tarziu sa urmeze studii in domeniu. Asa se face ca frumoasa si talentata Safak Pekdemir a absolvit cu succes Facultatea de Teatru si Film, din cadrul Universitatii Beykent. Astfel, in anul 2009 a inceput sa joace la Teatrul Municipal Bakirkoy, ca actrita cu drepturi depline.


In anul 2010 a fost cooptata in primul serial de televiziune "Turk Mali", care i-a adus un succes rasunator. Au urmat apoi rolurile in seriale precum: "Suphe" (in 2011), "Leyla ile Mecnun" (in 2012), "Asla Vazgeçmem" (in 2015-2016). In 2018, tanara actrita a fost distribuita in serialul "Yasak Elma" ("Pretul fericirii"), in care a interpretat cu succes rolul Zehrei, o fata aroganta si dominata de vicii.
Talentata Safak Pekdemir a jucat in 2017 in primul film artistic "Deli Aşk", care de asemenea i-a adus un plus de notorietate, iar in anul 2014, a primit un rol in
filmul "İncir Reçeli 2".

Citeste si: Baris, in pericol de moarte! Afla ce anume i se intampla tanarului in inchisoare, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea naostra", de la ora 20:00, la Kanal D!


In timpul filmarilor pentru cel mai recent proiect al ei de succes, serialul "Pretul fericirii", Safak Pekdemir a legat prietenii cu multi dintre colegii sai, chiar daca pe platourile de filmare pe unii ii ura, conform scenariului.
Asa se intampla ca a ajuns sa lege o prietenie sincera chiar cu Ender, mama sa vitrega in serial, pe care insa in viata reala o adora si de la care a avut multe de invatat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Halit din serialul "Pretul fericirii", aparitie uluitoare! Iata cum a fost surprins celebrul Talat Bulut, dincolo de platourile de filmare!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.