Larisa de la "Puterea dragostei", apariție surprinzătoare la prima oră a dimineții. Pe cine ține în brațe iubita lui Adrian

Autor: R.V.

Larisa și Adrian sunt de câteva luni bune împreună și relația dintre ei pare să fie din ce în ce mai strânsă.

Adrian, unul dintre cei mai controversați concurenți de la "Puterea dragostei" și frumoasa Larisa își continuă și astăzi superba poveste de dragoste începută în show-ul matrimonial, difuzat la Kanal D. Cu toate obstacolele care le-au ieșit în cale, Ardian și Larisa au reușit dovedească tuturor că dragostea învinge întotdeauna când două suflete pereche reușesc să se găsească.

Citeste si: Adelin de la "Puterea dragostei" are un frate la fel de șmecher ca el. Uite cât de mult îi seamănă

Postările frecvente pe rețelele de socializare cu frumosul cuplu Adrian-Larisa au contrazis zvonurile apărute în ultima vreme cum că relația dintre cei doi s-ar fi deteriorat. Din contră, ce se petrece acum între Adrian și Larisa este mai frumos ca niciodată. 

Citeste si: Ce bombă sexy! Deea de la "Puterea dragostei" nu mai arată ca înainte. Uite cât s-a schimbat

Chiar de curând, Adrian a postat un Insta Story pentru a le arăta fanilor cât de armonioase și fericite sunt diminețile lor. Astfel, cei doi s-au fimlat în bucătărie, când Adrian pregătește cafeaua în timp ce cântă și dansează, iar Larisa îl privește fericită. Pe lângă cei doi, mai există un detaliu care le-a atras atenția fanilor- un simptic cațeluș pe care Larisa îl ține în brațe. 

Iată-i pe cei doi, dimineața, cu adorabilul cățeluș:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”