Roxana, de la "Puterea dragostei", suparata foc pe colegii sai! "Deja sunt scarbita si dezamagita de unii oameni din emisiune..." Iata ce mesaj a transmis concurenta celor care au deranjat-o!

Autor: D.I.

Roxana de la "Puterea dragostei" a pus piciorul in prag si le-a reprosat colegilor sai falsitatea de care au dat dovada.

Astazi, la "Puterea dragostei" concurentii au organizat o petrecere pentru Bogdan Mocanu, cu ocazia zilei lui de nastere. Concurentul a fost surprins de catre colegi cu tort, cadouri si urari. Cea care a pus totul la cale a fost nimeni alta decat Roxana, care a lasat deoparte resentimentele pentru Bogdan si i-a pregatit cea mai frumoasa surpriza.


Roxana a dat deoparte toate resentimentele si ranchiuna fata de Bogdan Mocanu si a tinut sa pregateasca o mica petrecere-surpriza pentru a-i demonstra acestuia ca inca il respecta pentru faptul ca au fost candva iubiti.

De curand, Roxana a publicat pe contul ei de socializare un mesaj adresat colegilor ei din emisiune, carora le-a reprosat faptul ca au criticat-o dur pentru gestul ei fata de Bogdan Mocanu, cu ocazia aniversarii lui.

Citeste si: Petrecere mare in casa "Puterea dragostei"! Pentru cateva minute concurentii au uitat de rivalitati si au sarbatorit ziua de nastere a lui Bogdan Mocanu! Iata ce surprize i-au pregatit!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Deja sunt scarbita si dezamagita de unii oameni din emisiune si zic si de ce pentru ca faceti misto ca prostii degeaba! Hai sa va zic eu ceva sincer! Eu am fost singura persoana care i-am facut cadouri si tort pentru ca a fost ziua fostului meu iubit si il respctam atunci si incerc in continuare, voi n-ati fost in stare sa ii luati nici macar o prajitura, sa simta ca da, este ziua lui.

In fine, nu mai conteaza, dar nu mai ma acuzati voi, ma nesimtitilor! Cata ura am gasit eu in emisiunea asta si falsitate, n-am gasit in viata mea! Viata este frumoasa dragilor, incetati odata sa va mancati intre voi! Lucrurile bune nu le vedeti pentru ca ura le acopera! Trist!", a spus Roxana.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.