Ultima ora: ce se intampla cu Mihai Constantinescu, sotia lui a facut anuntul

Autor: B.M.

Apar vesti noi despre starea de sanatate a cantaretului Mihai Constantinescu, iar acestea nu sunt tocmai incurajatoare.

Artistul se afla de 27 de zile in coma si nu da semne ca isi va reveni.

Mihai Constantinescu a fost gasit inconstient in propria casa de sotia lui, Mihaela Constantinescu, dupa ce a facut un infarct.

La momentul respectiv a fost transportat de urgenta la spitalul Floreasca din Capitala, unde a mai suferit inca doua infarcturi.

Mihaela Constantinescu nu dezvaluie foarte multe despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu insa, recent, ea a publicat un mesaj in care apeleaza la rugaciunile fanilor.

"Dragii mei… rugaciunile voastre fac minuni… sa ne rugam pentru Mihai si pentru Miracolul Vietii🙏❤️ Va multumesc din ❤️", a scris Mihaela Constantinescu pe pagina ei de Facebook.

Citeste si: Ultimă oră! Ce se întâmplă cu Mihai Constantinescu în spital

Citeste si: Mihai Constantinescu, operat din nou! Ce au decis medicii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce sanse mai are Mihai Constantinescu sa isi revina

Potrivit medicilor care se ocupa de Mihai Constantinescu, stopurile cardiace i-au afectat destul de grav creierul, iar sansa ca indragitul artist sa isi revina sunt doar de 3%.

Tot medicii spun ca, chiar si in cazul in care ar iesi din coma, Mihai Constantinescu ar avea doar 1% sanse sa duca o viata normala in continuare.

"Este ingrijorator faptul ca a stat in stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce in mod obisnuit la leziuni ireversibile ale creierului.

"Aceasta este problema importanta. Daca s-ar fi putut in primele 5-6 minute situatia era mult mai buna deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile.

"Al doilea element este hemoragia cerebrala. Oare era legata de un tratament anterior anticoagulant sau in contextul stopurilor cardio-respiratorii pe care le-a avut?

"Sunt convins ca Mihai Constantinescu beneficiaza de tratamentul cel mai benefic in aceasta directie la Spitalul Floreasca, dar este foarte ingrijorator ca a facut aceste stopuri cardio-respiratorii", a spus medicul cardiolog Stefan Dragulescu pentru Romania TV.

Citeste si: ULTIMA ORA! Sotia lui Mihai Constantinescu, mesaj sfasietor despre starea artistului: ''Situatia e grava''

Citeste si: Informatia a fost confirmata! Ce s-a intamplat cu Mihai Constantinescu dupa 17 zile de coma

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.