"Ce puștoaică sexy!" Mama lui Mirel de la "Puterea dragostei", confundată cu iubita lui! Iată cum s-au afișat împreună

Autor: R.V.

Mirel Marcu, fostul concurent eliminat recent din emisiunea matrimonială "Puterea dragostei", are o mama de o frumusețe răpitoare.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, de profesie model, rezistat în casa iubirii mai puțin două săptămâni. Se pare că tânărul pur și simplu nu s-a putut adapta în competiția matrimonială. Și nici nu a reușit să cucerească fetele care l-au perceput mult prea cuminte, timid și liniștit pentru firile lor vulcanice.

Mirel a foste eliminat și a părăsit "Puterea dragostei" în gala de sâmbătă.

Mirel se poate mândri cu mama lui extrem de tânără și foarte, foarte frumoasă. Se vede de unde a moștenit trăsăturile deosebite pe care le are. 

Iată ce mamă frumoasă are Mirel. Mulți o confundă ușor cu iubita sau sora lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", apariție incendiară în videoclipul celui mai îndrăgit artist al momentului!

Citeste si: "Casă de piatră!" Rafaela, fosta concurentă de la "Puterea dragostei", apariție de senzație la cel mai important eveniment din viața oricărei femei