Andreea Mantea, decizie fara precedent, in casa "Puterea dragostei", cu doar o saptamana inainte de MAREA FINALA! Ce se va intampla cu favoritii acestei saptamani dar si cu cuplul favorit?

Autor: D.I.
Actualizat: 03 sep 2020, 22:35

Andreea Mantea le-a comunicat concurentilor ce anume se va intampla cu desemnarea favoritilor din aceasta saptamana.

Andreea Mantea i-a tinut cu sufletul la gura pe concurenti pret de cateva momente, pentru a le comunica ce anume se va intampla cu favoritii acestei saptamani.
"Cine merita sa fie in marea finala? Astazi trebuia sa aflam cine sunt favoritii, respectiv fata si baiatul cei mai votati de public, dar nu o sa ii mai aflati azi! O sa ii aflati maine in gala! Tot in gala o sa aflati si care este cuplul favorit cel care va castiga suma de 1500 de euro! Favoritii, fata si baiatul cei mai votati din aceasta saptamana, dar si cuplul favorit vor

merge direct in marea finala! Vom afla mai multe maine in gala!", a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Roxana, decizie radicala! Ajunsa in pragul disperarii, concurenta si-a facut bagajele si a plecat din emisiune! Iata cum a reactionat la sugestia Andreei Mantea de a ramane!

Citeste si: Bianca, in lacrimi! Tensiunile dintre ea si Roxana au degenerat intr-o explozie de gesturi necontrolate! Iata cum a reactionat Bianca dupa reconstituirea facuta de Roxana in platou!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.