Publicul a decis! Iata cine a parasit casa “Puterea dragostei” cu o saptamana inainte de Marea Finala si cine a castigat cei 1500 de euro!

Autor: D.I.
Actualizat: 06 iul 2019, 19:53

S-a incheiat penultima saptamana a sezonului intai "Puterea dragostei".

Dupa indelungate momente de suspans, concurentii au aflat verdictul in urma voturilor lor secrete. Cei care au fost cei mai votati de colegii lor au fost Deea din partea fetelor si Bobicioiu si Bogdan din casa baietilor. Dupa un vot deschis, fetele au hotarat ca Bogdan sa intre in cursa pentru eliminare.


In cele din urma Andreea Mantea a anuntat "Favoritul sapatamanii", acesta fiind nimeni altul decat Jador, care a castigat premiul de 1500 de euro si l-a protejat pe Bogdan Iordache de la eliminare.
Pe de alta parte cea care a fost eliminata a fost Deea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Momente de suspans pentru cele trei cupluri aflate in cursa pentru marea finala si pentru premiul de 1500 de euro! Iata ce proba inedita au avut de trecut si care a fost desemnat "cuplul favorit"!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.