Ce masina ultimul ragnet si-a luat Hamude! "Noua mea bestie, jucaria mea"

Autor: L.S.
Actualizat: 03 sep 2020, 16:55

Hamude, fost concurent de la Puterea Dragostei si-a luat o masina nou nouta, ultima fita. Uite cum arata bolidul de lux!

Hamude, fost concurent de la "Puterea Dragostei" o duce bine cu finantele. Tanarul nu a ezitat sa investeasca banii intr-o masina ultimul ragnet, asa ca a mers la una dintre cele mai prestigioase reprezentante auto si si-a luat o jucatie nou nouta.

Hamude a vrut sa le arate si fanilor lui ce bolid de lux si-a luat, asa ca a publicat o filmare cu momentul in care s-a urcat pentru prima data la volanul BMW-ului, care avea la bord 0 km.

" Vreau sa va anunt ca astazi imi voi achizitiona o masina foarte tare. Si va prezint noua mea bestie, my toy sa zicem asa", le-a spus Hamude admiratorilor lui, intr-un insta story.

Iata si imagini cu bolidul de fite al lui Hamude:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

Citeste si: Ce a patit, sarmana! O pasare ciudata se comporta bizar pe marginea strazii, dar salvatorii au avut un soc sa afle adevarul

Citeste si: Simona a postat un video INDECENT care i-a infuriat fanii! Ce au VAZUT acestia in videoclip: ''O virgina nu se...''

Citeste si: Ce talent incredibil are Bogdan Mocanu! Nu, nu e despre tatuaje si nici despre pictura

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.