Bianca de la "Puterea dragostei", marturisiri incredibile! "Banii trebuie investiti!" Iata ce suma uriasa a castigat Bianca pana acum in cadrul show-ului matrimonial si in ce anume are de gand sa investeasca!

Autor: D.I.
Actualizat: 10 iul 2019, 17:42

Cu doar cateva zile inainte de Marea Finala, concurentii au inceput sa isi faca bilantul.

Au fost opt luni de neuitat pentru concurenții de la "Puterea dragostei", iar acum a sosit momentul ca toate poveștile lor de iubire, scandalurile, dramele, momentele de bucurie și aventurile să ia sfârșit.

Ediția din această sâmbătă (13 iulie) a Galei "Puterea dragostei" va fi una cu totul specială. Odată cu ea se încheie primul sezon al emisiunii matrimoniale și va fi ales un cuplu câștigător.

In apropierea de Marea Finala "Puterea dragostei", concurentii trag linie si incep sa faca bilantul a tot ceea ce a insemnat pentru fiecare dintre ei experienta acestui show matrimonial, care pe multi dintre ei chiar i-a schimbat radical.

Citeste si: Roxana si Mocanu, testul suprem! Mai au sentimente unul pentru celalalt? Iata daca au rezistat sau nu cei doi fosti iubiti "nas in nas", fara sa se sarute!

Citeste si: Rasturnare de situatie! Roxana i-a daruit lui Beni un cadou neaspteptat! Iata cum a reactionat Mary si la ce decizie a luat in privinta relatiei sale!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflata in casa baietilor, Bianca a fost prinsa la cotitura de Bogdan, Iancu si Beni, care au fost extrem de curiosi sa afle ce suma a castigat in total concurenta. Aceasta nu s-a sfiit sa le dezvaluie baietilor faptul ca a castigat titlul de "Favorita Saptamanii" de 14 ori si implicit premiile aferente, in jur de 21 de mii de euro, insa nu mai are suma intreaga in prezent deoarece a mai cheltuit pe parcurs.

Intrebata in ce anume si-ar dori sa investeasca, Bianca a subliniat faptul ca nu s-a gandit inca ce anume ar vrea sa faca, insa este convinsa ca trebuie sa investeasca in ceva. Aceasta a mai mentionat si faptul ca nu are de gand sa cheltuie suma respectiva pe operatii estetice, asa cum multi dintre baieti ar fi speculat deja.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.