Ender, “hartuita” de trecut! Afla ce demersuri va face Yildiz pentru a descoperi secrete din viata rivalei sale, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 03 sep 2020, 09:10

Yildiz este preocupata sa afle trecutul lui Ender si merge in locul unde a copilarit fosta sotie a lui Halit.

Ender trece de la bucurie la suferinta. Fosta sotie a lui Halit, care ascunde un secret foarte dureros de Kaya, iubitul ei din tinerete, este ingrijorata de faptul ca acesta a solicitat testul de paternitate, in ceea ce-l priveste pe Erim. Ender incearca sa-l “saboteze” pe Kaya si se straduieste din rasputeri sa repare greselile facute in tinerete. Remuscarile trecutului nu-i dau pace insa, lui Ender. Kaya afla adevarul despre Erim. 

Yildiz este preocupata sa afle trecutul lui Ender si merge in locul unde a copilarit fosta sotie a lui Halit. Acolo va afla lucruri incredibile despre rivala ei. Yildiz este preocupata si de sora ei, pe care incearca sa o ajute, Zeynep banuind ca Alihan o inseala. Mare le va fi mirarea fetelor cand afla ce pune la cale Alihan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kaya din serialul "Pretul fericirii", sot si tatic fericit! Iata ce familie superba are celebrul actor Baris Kilic!

O relatie neasteptata se infiripa. Caner si Zehra realizeaza ca au multe lucruri in comun, insa se feresc de “ochii lumii”.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.