Tensiunile dintre rivali ating cote periculoase cu doar cateva zile inainte de Marea Finala "Puterea dragostei"! Simina si Alex Zanoaga au cerut descalificarea, in urma conflictului cu Bianca! Iata ce s-a intamplat!

Autor: D.I.

Conflictul dintre Bianca si Alex Zanoaga a recidivat mai aprig ca oricand.

In editia de ieri "Puterea dragostei, Andreea Mantea a fost socata de cearta iscata intre Alex Zănoagă și Bianca. De câteva zile, cei doi și-au declarat un adevărat război si nu au de gand sa renunte la orgolii.
Desi Andreea Mantea a incercat din rasputeri sa aplaneze situatia tensionata aparuta intre cei doi concurenti, Bianca si Alex s-au incapatanat si au continuat cearta cu jigniri din ce in ce mai grave.

"Reacții oribile, violență! Vi se pare normal, așa vreți să încheiem acest sezon? Frustrările au ajuns mult prea departe! Ar trebui să vă fie rușine de lucrurile pe care le faceți și voi nu faceți decât să ne tratați decât cu lipsă de respect. Eu am înțeles, este greu!”, a spus Andreea Mantea.

"Cine vă oprește să stați aici? Ai stat 20 de minute afară, toată lumea ți-a ascultat durerea.

Cine te ține măi cu forța?", a adaugat Bianca.
La un moment dat, Simina și Alex Zănoagă s-au ridicat să plece din concurs, cu doar câteva zile înainte de marea finală.
"Atunci hai să plecăm, la revedere. Suntem descalificați!", a zis Alex.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Zanoaga a confirmat totul despre COPILUL cu Simina! Cand se va NASTE micutul: ''Asa arata viitorul''

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.