Zanoaga a confirmat totul despre COPILUL cu Simina! Cand se va NASTE micutul: ''Asa arata viitorul''

Autor: O.P.

In ultima perioada, subiectul sarcinii Siminei a luat amploare atat in mediul online, cat si in casa ''Puterea dragostei''.

Dupa ce Simina a avut o problema la rinichi, s-a tot speculat faptul ca aceasta ar fi insarcinata. Simina a NEGAT categoric aceste informatii. Cu toate acestea, ea si Alex se amuza de multe ori pe acest subiect si chiar isi doresc un copil impreuna. 

Citeste si: INCREDIBIL cum arata Jador in urma cu cativa ani! Fotografia in care putini l-ar recunoaste

Alex Zanoaga a postat pe o retea de socializare o fotografie cu el, Simina si o papusa bebelus, alaturi de descrierea: ''Asa arata viitorul. Perfect''. 

Cuplul isi doreste mai multi copii, iar Simina se considera pregatita sa nasca si sa devina mama. 

Citeste si: Simina si Alex, testul suprem al iubirii! Iata la ce pedeapsa i-a supus Jador si cum au reactionat fosta lui iubita!

Asadar, el si Simina isi doresc sa devina parinti cat mai curand si probabil nu va trece mult timp pana sa aflam ca Simina este, cu adevarat, insarcinata. 

Citeste si: Jador si Alex Zanoaga, la un pas de incaierare, in Gala "Puterea dragostei" Iata de la ce anume a plecat totul!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata fotografia postata de Alexandru: 

 

Citeste si: Zanoaga, mesaj pentru toti cei care l-au jignit dupa ce s-a aflat ca Simina e insarcinata: cum le-a inchis gura dusmanilor

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.