Ella a cedat nervos si a iesit din emisiune! "Pentru ce am venit aici? Ma duc acasa!" Iata cum a reactionat tanara dupa avalansa de reprosuri din partea Ligiei!

Autor: D.I.

Dupa cearta apriga cu Ligi, Ella nu a mai rezistat si a parasit platoul emisiunii.

Deranjata de reprosurile primite si de replusia pe care o simte din partea multor persoane din casa, Ligi a rabufnit si a inceput sa o acuze pe Ella de falsitate si tradare.
"Mi-am dat seama ca Ella este o persoana foarte falsa si ca sunt tradata de ea si de toate gesturile ei si consider ca e cazul sa pastrez distanta!", a spus Ligi.


Ligi a continuat sa lanseze replici taioase la adresa Ellei si a admiratorului ei, spunand pe un ton ridicat ce fel de persoane sunt.

Pe de alta parte, Ella a incercat sa aplaneze discutiile acide si le-a spus raspicat tuturor ca a venit cu scopul de a-si gasi perechea si nu pentru a-si masura inteligenta cu alte concurente.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Dupa ce si-au aruncat vorbe grele in platou, Ella a cedat nervos si a iesit din emisiune. Bia si Mariana au iesit rapid sa o consoleze pe colega lor, in culise.
"Pentru ce am venit aici? Ma duc acasa! Ce caracter aveti voi? Am venit sa fac circ sau ce? Ce sa fiu puternica cu una care ma jigneste?", a spus Ella.

Citeste si: Reactii necontrolate in casa baietilor: rivalitatile dintre Jador si Turcu ating cote alarmante! "Daca ati venit aici pentru scandal, iesiti acasa!" Iata cum au ajuns cei doi concurenti la un pas de bataie!