Anunt pentru toti fanii Ellei de la ''Puterea dragostei''! Bruneta vrea ca toata lumea sa stie ASTA: ''Nu am de gand sa...''

Autor: O.P.

Ella a transmis un mesaj pentru toti urmaritorii si fanii ei, care ar trebui sa ajunga la toata lumea.

Aceasta a postat pe o retea de socializare faptul ca i-a fost inchis contul de Facebook, din cauza numeroaselor report-uri. Bruneta a zis ca nu are de gand sa il mai deschida. Iata mesajul acesteia:

Citeste si: Ei formeaza primul cuplu oficial din casa "Puterea dragostei"? Iata cine sunt cei protagonisti ai primei povesti de iubire din sezonul doi al emisiunii!

Citeste si: Drama părinților Ellei de la "Puterea dragostei 2" a făcut-o pe Andreea Mantea să plângă. E incredibil de dureros prin ce trece tânăra!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Asta e bomba anului! Ricardo si Adrian, prieteni la catarama? Vor sa se intoarca IMPREUNA in sezonul 2 ''Puterea dragostei''

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.