Gheorghe Dinca dus de urgenta la SPITAL! Ce a PATIT criminalul din Caracal

Autor: O.P.

Gheorghe Dincă, cel acuzat că a ucis două tinere în Caracal, a mers marţi la Craiova. El a retras contestaţia la arestarea preventivă.

Gheorghe Dincă şi-a retras contestaţia la arestarea preventivă, a anunţat avocatul său, Bogdan Alexandru. Contestaţia fusese făcută însă înainte de momentul în care a recunoscut crimele.

Mai mult, luni Dincă i-a dus pe anchetatori pe malul Dunării, lângă oraşul Corabia, unde spune că ar fi abandonat trupul Luizei, prima sa victimă.

Citeste si: Criminalul de la Caracal a povestit ce i-a facut Alexandrei dupa ce a prins-o vorbind la telefon: detalii socante

Drumul la Curtea de Apel Craiova este însă de prisos, deoarece Dincă şi-a retras contestaţia, potrivit avocatului său.

Suspectul ar putea ajunge apoi la un spital din Craiova pentru investigaţii medicale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: ULTIMA ORA! El este complicele criminalului din Caracal! Imagini cu barbatul care l-a ajutat sa ARDA cadavrele

Potrivit avocatului Bogdan Alexandru, Dincă acuză dureri în zona coastelor după ce ar fi avut vineri contacte mai dure cu poliţiştii în momentul primei descinderi.

Suspectul susţine că are nevoie de îngrijiri medicale, de aceea va merge marţi la spital.

Citeste si: ULTIMA ORA Se confirma a treia crima! Ce au gasit politistii in casa monstrului de la Caracal!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.