Actorii din serialul "Mireasa din Istanbul", in cele mai trasnite ipostaze! Iata cum a fost surprinsa celebra Asli Enver alaturi de "cumnatii" sai, Fikret si Osman, in spatele camerelor de filmat!

Autor: D.I.

Asli Enver au facut deliciul publicului prin aparitii de senzatie surprinse in culisele serialului "Mireasa din Istanbul".

Fascinanta poveste de dragoste dintre Sureyya si Faruk, pusa in scena de celebrii actori Asli Enver si Ozcan Deniz, a cucerit milioane de fani de pretutindeni datorita unui scenariu inedit, decoruri spectaculoase si nu in ultimul rand actori extrem de talentati.

Asli Enver s-a nascut in 1984, in Londra, unde a si-a petrecut copilaria si adolescenta alaturi de familia sa. Tatal ei, un turc cipriot se afla in Marea Britanie, cand a cunoscut-o pe cea care urma sa ii devina sotie pe cand aceasta era la studii.

S-au casatorit si au devenit parintii a trei copii: Ayten Asli Enver, Anie Hiybeti Enver si Akin Enver.

Pe cand avea doar 12 ani, Asli Enver a dovedit un talent remarcabil pentru muzica si teatru si a partipat la diverse concursuri de muzica. Astfel parintii sai au indrumat-o spre un liceu de Arta, si mai tarziu, cand s-au stabilit in Istanbul, s-a orientat catre Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii Halic, devenind o actrita cu drepturi depline.


Celebritatea n-a intarziat sa apara, deoarece Asli Enver a devenit cunoscuta odata cu aparitia in serialul de televiziune din Turcia, "Kavac Yelleri", care era un remake dupa "Dawson Creek", un serial britanic.
In 2012 frumoasa Asli Enver s-a casatorit cu actorul Birkan Sokollu, alaturi de care credea ca isi va gasi fericirea pentru totdeauna, insa destinul avea sa ii spulbere acest ideal, deoarece in 2015 cei doi au divortat, vazandu-si fiecare de propriul drum.

La jumatate de an de la pronuntarea divortului Asli Enver si-a gasit fericirea in bratele actorului si cantaretului Murat Boz, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale filmului artistic "Kardesim Benim 1", unde au jucat alaturi de Burak Ozcivit. Asli Enver si Murat Boz s-au indragostit iremediabil si formeaza un cuplu frumos din 2016. Desi s-au confruntat on tot acest timp si cu cateva episoade de cearta, cei doi indragostiti si-au reluat de fiecare data povestea de dragoste.

Actor, canteret si regizor talentat, cu un succes urias in Turcia, Ozcan Deniz si-a facut usor loc si in inimile telespectatorilor din Romania, dupa ce acestia au avut ocazia sa il urmareasca si in productia de succes „Ziua in care mi s-a scris destinul”, difuzata tot de Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sureyya din serialul "Mireasa din Istanbul", aparitie incantatoare la nunta fratelui ei! Iata cum a stralucit frumoasa actrita Asli Enver, la marele eveniment al familiei sale!

Dincolo de toate acestea, telespectatorii nu au posibilitatea sa vada si ceea ce se intampla, de fapt, in spatele camerelor de filmat, in timpul pauzelor dintre pe care actorii le au de regula intre cadrele filmate.

Celebra Asli Enver, care interpreteaza rolul Sureyyei in serial, a fost surprinsa in cele mai inedite ipostaze, in timpul unei pauze de la filmari.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.